logo Boot Natuursteen

Algemeen graf

Wat is een algemeen graf?

Een algemeen graf is te herkennen aan de meerdere kleine grafstenen die het graf bedekken. In een algemeen graf worden meerdere personen begraven die over het algemeen geen familie van elkaar zijn. Voor ieder persoon wordt een kleine ruimte op het graf gereserveerd om een grafsteen te plaatsen. Vanwege deze beperkte ruimte is het niet mogelijk om grote monumenten te plaatsen op een algemeen graf. De monumenten op een algemeen graf kenmerken zich dan ook door de wat kleinere afmetingen. Ondanks de beperkte ruimte is er veel mogelijk door op een creatieve manier materialen te combineren.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Ruime mogelijkheden

Uw wensen met betrekking tot het grafmonument zijn heel belangrijk. Door goed naar u te luisteren zijn wij in staat een uniek monument te ontwerpen dat aansluit bij uw wensen en ideeën. Maar we helpen u ook graag met het verwezenlijken van uw eigen ideeën. In onze showtuin staat een uitgebreid assortiment eenvoudige tot zeer bijzondere grafmonumenten. In de showtuin, welke 7 dagen per week vrij toegankelijk is, kunt u in alle rust inspiratie opdoen. Wij hebben altijd een ruime sortering op voorraad. Er kan, als de wens daar is, dus snel een monument worden geplaatst. Ook glas, roestvrij staal, cortenstaal en ruwe keien kunnen in kleinere maten worden vervaardigd en zijn daardoor ook geschikt voor op een algemeen graf.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot het plaatsen van een monument op een algemeen graf. Wij zijn goed bekend met de voorschriften van de begraafplaatsen. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met u een gedenkteken voor een algemeen graf te ontwerpen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Jaco Vuijk adviseur

"In 2013 ben ik gevraagd om te komen werken in een natuursteen bedrijf om grafmonumenten te ontwerpen en adviseren. Ik kwam er al snel achter dat dit vak alles heeft wat ik zoek in werk. Het begeleiden van mensen in een moeilijke periode, ze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn om iemand te gedenken en dit vertalen naar een mooi ontwerp is wat ik sinds begin 2017 doe voor Boot Natuursteen. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met de familie tot een passend grafmonument te komen. Ik doe dit door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp." – Jaco Vuijk, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?