logo Boot Natuursteen

Algemeen graf

Wat is een algemeen graf?

Een algemeen graf is te herkennen aan de meerdere kleine grafstenen die het graf bedekken. In een algemeen graf worden meerdere personen begraven die over het algemeen geen familie van elkaar zijn. Voor ieder persoon wordt een kleine ruimte op het graf gereserveerd om een grafsteen te plaatsen. Vanwege deze beperkte ruimte is het niet mogelijk om grote monumenten te plaatsen op een algemeen graf. De monumenten op een algemeen graf kenmerken zich dan ook door de wat kleinere afmetingen. Ondanks de beperkte ruimte is er veel mogelijk door op een creatieve manier materialen te combineren.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Ruime mogelijkheden

Uw wensen met betrekking tot het grafmonument zijn heel belangrijk. Door goed naar u te luisteren zijn wij in staat een uniek monument te ontwerpen dat aansluit bij uw wensen en ideeën. Maar we helpen u ook graag met het verwezenlijken van uw eigen ideeën. In onze showtuin staat een uitgebreid assortiment eenvoudige tot zeer bijzondere grafmonumenten. In de showtuin, welke 7 dagen per week vrij toegankelijk is, kunt u in alle rust inspiratie opdoen. Wij hebben altijd een ruime sortering op voorraad. Er kan, als de wens daar is, dus snel een monument worden geplaatst. Ook glas, roestvrij staal, cortenstaal en ruwe keien kunnen in kleinere maten worden vervaardigd en zijn daardoor ook geschikt voor op een algemeen graf.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot het plaatsen van een monument op een algemeen graf. Wij zijn goed bekend met de voorschriften van de begraafplaatsen. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met u een gedenkteken voor een algemeen graf te ontwerpen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Miranda Hensen adviseur

"Het uitzoeken van een grafmonument is niet altijd makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp, de stijl en materialen. Stap voor stap neem ik alle details van de grafsteen met u door en ontwerpen we samen een mooi en passend grafmonument. Al bijna 20 jaar adviseer ik families over grafmonumenten. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er van overtuigd dat ik u naar alle tevredenheid kan helpen. Het geeft mij voldoening om families op deze manier bij te staan. Ik ben zeer precies en zorg er dan ook voor dat alles administratief goed verwerkt wordt. Ook handel ik de vergunningsaanvraag bij de begraafplaats voor u af. Ik ben een echte duizendpoot en zorg dat alles perfect verloopt." – Miranda Hensen, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

J. G.

"Goedemiddag Ilona, Ik heb het gisteren gezien en het ziet er goed uit. De letters/tekst komt goed overeen met dat van mijn vader, wat er al op stond. Vriendelijke groet, J. G."

P.  K.

"Beste Den, Dank voor de info en de goede service. Inmiddels is de factuur ook betaald. Vriendelijke groet, P.  K."

F. van der L.

"Geachte mevrouw Hensen, wij willen u hartelijk bedanken voor het aanpassen van de steen. Het ziet er heel goed uit. Met vriendelijke groet, Fam. van der L."

M. V.

"Beste Jaco, heel erg bedankt voor het toch nog zo snel terugplaatsen van de steen. Ik vind de steen erg mooi geworden. Vriendelijke groet, M. V."

N. G.

"Goedemiddag, wij hebben vanochtend de grafsteen bekeken, het ziet er erg netjes uit. Bedankt! Groeten, N. G."

P. N.

"Dag meneer Vuijk, e.e.a. is tot mijn volle tevredenheid geïnstalleerd. Ik wil iedereen, die betrokken is geweest bij de keuze en voorbereidingen voor het plaatsen van het monument, hartelijk bedanken voor de getoonde betrokkenheid. Vriendelijke groet, P. N."

N. J.

"Geachte heer Vuijk, mede namens mijn zus wil ik u graag hartelijk bedanken voor de steen op de begraafplaats in Noordwijk. De steen ziet er keurig uit. We zijn er ‘blij’ mee. Veel dank! Met vriendelijke groet, N. J."

M. S.

"Goedemorgen Jaco, nog bedankt voor het ingesproken bericht. Ja, ik kon niet opnemen, want ik had de middagdienst. Maar was super blij met uw mededeling. Echt waar. Wat het voor mij nog mooier maakt, is dat het monument, op tijd gelegd is. Reden waarom, omdat onze wijlen moeder haar verjaardag op 01..."

B. K.

"Beste Jaco, het monument ziet er erg mooi uit, we zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de fijne samenwerking. Vriendelijke groet, B. K."

M. ten B.

"Beste Jacco, hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Vriendelijke groet, M. ten B."

Hulp nodig?