logo Boot Natuursteen
Begeleiding

Begeleiding van A tot Z

Als u er aan toe bent

U heeft afscheid moeten nemen van een dierbare. Naast al uw verdriet moet er veel geregeld worden, zoals alles rondom de begrafenis. Het is fijn om op zo’n moment terug te kunnen vallen op uw uitvaartverzorger die u alle zorgen uit handen neemt. Hij of zij helpt u met allerlei zaken waar uw hoofd op dat moment niet naar staat. Wij staan in nauw contact met de uitvaartverzorgers in de regio omdat onze dienstverleningen in het verlengde van elkaar liggen. Zodra u er aan toe bent om over het grafmonument na te denken begeleiden wij u graag in dit proces. Wij nodigen u uit om vrijblijvend bij ons langs te komen. Bent u niet mobiel, dan vinden we altijd een oplossing. Zo brengen we ook geregeld een bezoek aan huis. De begeleiding door ons vindt plaats in een open en ongedwongen sfeer. Wij nemen u alle zorgen uit handen en regelen alles voor u, van A tot Z.

Persoonlijke begeleiding

Bij Boot Natuursteen maken en plaatsen wij al ruim 100 jaar grafstenen (wij spreken ook wel over grafmonumenten of gedenktekens). Een grafmonument is in onze ogen zeer bijzonder en persoonlijk. Het uitzoeken van een grafmonument voor uw dierbare kan een emotionele aangelegenheid zijn. Wij begrijpen dit en zijn graag bereid u in dit proces te begeleiden en te voorzien van een deskundig advies. Door onze persoonlijke aanpak laten wij dit proces zo prettig mogelijk verlopen. We krijgen dan ook vaak te horen dat een bezoek helemaal niet zo zwaar was als van tevoren gedacht. Het is onze passie en het geeft ons voldoening om u troost te kunnen bieden middels een waardig monument.

Een passend grafmonument voor uw dierbare

Samen met u ontwerpen wij een grafmonument dat aansluit bij uw wensen en recht doet aan uw dierbare. Er dient onder andere een keuze gemaakt te worden met betrekking tot het materiaal van het monument. Geeft u de voorkeur aan een natuursteen grafmonument, of kiest u liever voor een van de glazen, RVS of cortenstaal monumenten? Een combinatie van materialen en bewerkingen is ook goed mogelijk. De keuze kunt u bij Boot Natuursteen in alle rust en in een ongedwongen sfeer maken. In onze showtuin, welke 7 dagen per week en 24 uur per dag vrij toegankelijk is, kunt u zich op uw gemak oriënteren en onze uitgebreide sortering grafmonumenten bekijken. Heeft u zelf al een idee met betrekking tot het monument, dan werken wij dit graag samen met u uit.

Productie en plaatsing

Nadat u helemaal tevreden bent met het ontwerp en ons opdracht geeft voor het vervaardigen van het grafmonument, gaan we voor u aan de slag. Indien nodig vragen wij een vergunning aan bij de beheerder van de begraafplaats. Daarnaast zorgen wij dat het monument wordt vervaardigd volgens het ontwerp en de met u gemaakte afspraken. Het kan zijn dat we u uitnodigen om bij ons langs te komen voordat het monument geplaatst wordt op de begraafplaats. Zo kunnen we samen de laatste details doornemen en bijvoorbeeld de exacte positie van het ornament (vogeltje, kruis, roos etc.) bepalen. Pas als het grafmonument helemaal klaar is, zullen we het plaatsen op de begraafplaats. Nadat we het grafmonument geplaatst hebben, nemen we op de dag van plaatsing nog contact met u op. Zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan bij een bezoek aan het graf van uw dierbare. Maar ook hierna blijven we beschikbaar voor u bij eventuele vragen.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot grafmonumenten. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een grafsteen te ontwerpen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Miranda Hensen adviseur

"Het uitzoeken van een grafmonument is niet altijd makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp, de stijl en materialen. Stap voor stap neem ik alle details van de grafsteen met u door en ontwerpen we samen een mooi en passend grafmonument. Al bijna 20 jaar adviseer ik families over grafmonumenten. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er van overtuigd dat ik u naar alle tevredenheid kan helpen. Het geeft mij voldoening om families op deze manier bij te staan. Ik ben zeer precies en zorg er dan ook voor dat alles administratief goed verwerkt wordt. Ook handel ik de vergunningsaanvraag bij de begraafplaats voor u af. Ik ben een echte duizendpoot en zorg dat alles perfect verloopt." – Miranda Hensen, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?