logo Boot Natuursteen
Begeleiding

Begeleiding van A tot Z

Als u er aan toe bent

U heeft afscheid moeten nemen van een dierbare. Naast al uw verdriet moet er veel geregeld worden, zoals alles rondom de begrafenis. Het is fijn om op zo’n moment terug te kunnen vallen op uw uitvaartverzorger die u alle zorgen uit handen neemt. Hij of zij helpt u met allerlei zaken waar uw hoofd op dat moment niet naar staat. Wij staan in nauw contact met de uitvaartverzorgers in de regio omdat onze dienstverleningen in het verlengde van elkaar liggen. Zodra u er aan toe bent om over het grafmonument na te denken begeleiden wij u graag in dit proces. Wij nodigen u uit om vrijblijvend bij ons langs te komen. Bent u niet mobiel, dan vinden we altijd een oplossing. Zo brengen we ook geregeld een bezoek aan huis. De begeleiding door ons vindt plaats in een open en ongedwongen sfeer. Wij nemen u alle zorgen uit handen en regelen alles voor u, van A tot Z.

Persoonlijke begeleiding

Bij Boot Natuursteen maken en plaatsen wij al ruim 100 jaar grafstenen (wij spreken ook wel over grafmonumenten of gedenktekens). Een grafmonument is in onze ogen zeer bijzonder en persoonlijk. Het uitzoeken van een grafmonument voor uw dierbare kan een emotionele aangelegenheid zijn. Wij begrijpen dit en zijn graag bereid u in dit proces te begeleiden en te voorzien van een deskundig advies. Door onze persoonlijke aanpak laten wij dit proces zo prettig mogelijk verlopen. We krijgen dan ook vaak te horen dat een bezoek helemaal niet zo zwaar was als van tevoren gedacht. Het is onze passie en het geeft ons voldoening om u troost te kunnen bieden middels een waardig monument.

Een passend grafmonument voor uw dierbare

Samen met u ontwerpen wij een grafmonument dat aansluit bij uw wensen en recht doet aan uw dierbare. Er dient onder andere een keuze gemaakt te worden met betrekking tot het materiaal van het monument. Geeft u de voorkeur aan een natuursteen grafmonument, of kiest u liever voor een van de glazen, RVS of cortenstaal monumenten? Een combinatie van materialen en bewerkingen is ook goed mogelijk. De keuze kunt u bij Boot Natuursteen in alle rust en in een ongedwongen sfeer maken. In onze showtuin, welke 7 dagen per week en 24 uur per dag vrij toegankelijk is, kunt u zich op uw gemak oriënteren en onze uitgebreide sortering grafmonumenten bekijken. Heeft u zelf al een idee met betrekking tot het monument, dan werken wij dit graag samen met u uit.

Productie en plaatsing

Nadat u helemaal tevreden bent met het ontwerp en ons opdracht geeft voor het vervaardigen van het grafmonument, gaan we voor u aan de slag. Indien nodig vragen wij een vergunning aan bij de beheerder van de begraafplaats. Daarnaast zorgen wij dat het monument wordt vervaardigd volgens het ontwerp en de met u gemaakte afspraken. Het kan zijn dat we u uitnodigen om bij ons langs te komen voordat het monument geplaatst wordt op de begraafplaats. Zo kunnen we samen de laatste details doornemen en bijvoorbeeld de exacte positie van het ornament (vogeltje, kruis, roos etc.) bepalen. Pas als het grafmonument helemaal klaar is, zullen we het plaatsen op de begraafplaats. Nadat we het grafmonument geplaatst hebben, nemen we op de dag van plaatsing nog contact met u op. Zo voorkomen wij dat u voor verrassingen komt te staan bij een bezoek aan het graf van uw dierbare. Maar ook hierna blijven we beschikbaar voor u bij eventuele vragen.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot grafmonumenten. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een grafsteen te ontwerpen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Jaco Vuijk adviseur

"In 2013 ben ik gevraagd om te komen werken in een natuursteen bedrijf om grafmonumenten te ontwerpen en adviseren. Ik kwam er al snel achter dat dit vak alles heeft wat ik zoek in werk. Het begeleiden van mensen in een moeilijke periode, ze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn om iemand te gedenken en dit vertalen naar een mooi ontwerp is wat ik sinds begin 2017 doe voor Boot Natuursteen. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met de familie tot een passend monument te komen. Ik doe dit door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp." – Jaco Vuijk, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

J. G.

"Goedemiddag Ilona, Ik heb het gisteren gezien en het ziet er goed uit. De letters/tekst komt goed overeen met dat van mijn vader, wat er al op stond. Vriendelijke groet, J. G."

P.  K.

"Beste Den, Dank voor de info en de goede service. Inmiddels is de factuur ook betaald. Vriendelijke groet, P.  K."

F. van der L.

"Geachte mevrouw Hensen, wij willen u hartelijk bedanken voor het aanpassen van de steen. Het ziet er heel goed uit. Met vriendelijke groet, Fam. van der L."

M. V.

"Beste Jaco, heel erg bedankt voor het toch nog zo snel terugplaatsen van de steen. Ik vind de steen erg mooi geworden. Vriendelijke groet, M. V."

N. G.

"Goedemiddag, wij hebben vanochtend de grafsteen bekeken, het ziet er erg netjes uit. Bedankt! Groeten, N. G."

P. N.

"Dag meneer Vuijk, e.e.a. is tot mijn volle tevredenheid geïnstalleerd. Ik wil iedereen, die betrokken is geweest bij de keuze en voorbereidingen voor het plaatsen van het monument, hartelijk bedanken voor de getoonde betrokkenheid. Vriendelijke groet, P. N."

N. J.

"Geachte heer Vuijk, mede namens mijn zus wil ik u graag hartelijk bedanken voor de steen op de begraafplaats in Noordwijk. De steen ziet er keurig uit. We zijn er ‘blij’ mee. Veel dank! Met vriendelijke groet, N. J."

M. S.

"Goedemorgen Jaco, nog bedankt voor het ingesproken bericht. Ja, ik kon niet opnemen, want ik had de middagdienst. Maar was super blij met uw mededeling. Echt waar. Wat het voor mij nog mooier maakt, is dat het monument, op tijd gelegd is. Reden waarom, omdat onze wijlen moeder haar verjaardag op 01..."

B. K.

"Beste Jaco, het monument ziet er erg mooi uit, we zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de fijne samenwerking. Vriendelijke groet, B. K."

M. ten B.

"Beste Jacco, hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Vriendelijke groet, M. ten B."

Hulp nodig?