logo Boot Natuursteen
Grafvazen

Grafvazen

Een vaas voor een bos bloemen op het graf

Een bos bloemen op het grafmonument is een warm gebaar naar de overledene. Op de meeste begraafplaatsen zijn er steekvazen beschikbaar welke u kunt lenen. Dit zijn echter meestal niet de mooiste vazen. Een grafvaas uit onze collectie is dan een mooie en duurzame oplossing om bloemen op een sierlijke manier bij het monument te plaatsen. De vazen voor op het graf kunnen worden geleverd in natuursteen, brons, aluminium of van RVS. Uiteraard zijn de grafvazen in verschillende afmetingen en vormen verkrijgbaar. Zo kunnen wij vazen leveren van heel sierlijk en klassiek tot robuust en modern.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Altijd een passende vaas

Ieder grafmonument heeft zijn eigen stijl, vormen en kleuren. Om een harmonieus geheel te creëren kunt u een vaas uitkiezen die gemaakt is in dezelfde stijl en van de zelfde natuursteen soort als het grafmonument. Of u kiest een vaas met dezelfde brons kleur als de letters. Indien u een op maat gemaakte natuursteen grafvaas wenst is dat uiteraard ook mogelijk. Daarnaast hebben we binnen onze collectie grafvazen en graflantaarns die gemaakt zijn in dezelfde stijl waardoor we een mooi samenhangend geheel kunnen realiseren. In onze showroom hebben we een ruime sortering vazen op voorraad.

Onderhoudsarm

Doordat er afwateringsgaatjes zitten in de natuursteen vazen kunnen deze het hele jaar door buiten staan. Bij alle vazen wordt een uitneembare binnenvaas geleverd. Deze zijn makkelijk te verwijderen en daardoor eenvoudig schoon te maken. We raden u wel aan de binnenvazen tijdens vorst periodes te verwijderen om te voorkomen dat ze kapot vriezen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan kunnen wij u voor een bescheiden bedrag een vervangende binnenvaas leveren.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot de inrichting van graven. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een monument in te richten.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Den Sprengers adviseur

"Als kleine jongen ging ik al vaak bij mijn vader kijken op de steenhouwerij, hij is 60 jaar werkzaam geweest bij Boot natuursteen. Ik ben in 1986 gestart in de productie en ben daar op verschillende afdelingen 12 jaar werkzaam geweest. Na een uitstap van 10 jaar in een sportwinkel ben ik inmiddels alweer 11 jaar werkzaam als adviseur grafmonumenten. Het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om een familie in moeilijke tijden zo goed mogelijk te ondersteunen en ze te helpen waar mogelijk. Dit om tot een mooi ontwerp te komen en het proces van eerste ontmoeting tot aan de plaatsing van de grafsteen vlekkeloos te laten verlopen." – Den Sprengers, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?