logo Boot Natuursteen
Grafvazen

Grafvazen

Een vaas voor een bos bloemen op het graf

Een bos bloemen op het grafmonument is een warm gebaar naar de overledene. Op de meeste begraafplaatsen zijn er steekvazen beschikbaar welke u kunt lenen. Dit zijn echter meestal niet de mooiste vazen. Een grafvaas uit onze collectie is dan een mooie en duurzame oplossing om bloemen op een sierlijke manier bij het monument te plaatsen. De vazen voor op het graf kunnen worden geleverd in natuursteen, brons, aluminium of van RVS. Uiteraard zijn de grafvazen in verschillende afmetingen en vormen verkrijgbaar. Zo kunnen wij vazen leveren van heel sierlijk en klassiek tot robuust en modern.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Altijd een passende vaas

Ieder grafmonument heeft zijn eigen stijl, vormen en kleuren. Om een harmonieus geheel te creëren kunt u een vaas uitkiezen die gemaakt is in dezelfde stijl en van de zelfde natuursteen soort als het grafmonument. Of u kiest een vaas met dezelfde brons kleur als de letters. Indien u een op maat gemaakte natuursteen grafvaas wenst is dat uiteraard ook mogelijk. Daarnaast hebben we binnen onze collectie grafvazen en graflantaarns die gemaakt zijn in dezelfde stijl waardoor we een mooi samenhangend geheel kunnen realiseren. In onze showroom hebben we een ruime sortering vazen op voorraad.

Onderhoudsarm

Doordat er afwateringsgaatjes zitten in de natuursteen vazen kunnen deze het hele jaar door buiten staan. Bij alle vazen wordt een uitneembare binnenvaas geleverd. Deze zijn makkelijk te verwijderen en daardoor eenvoudig schoon te maken. We raden u wel aan de binnenvazen tijdens vorst periodes te verwijderen om te voorkomen dat ze kapot vriezen. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren dan kunnen wij u voor een bescheiden bedrag een vervangende binnenvaas leveren.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot de inrichting van graven. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een monument in te richten.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Jaco Vuijk adviseur

"In 2013 ben ik gevraagd om te komen werken in een natuursteen bedrijf om grafmonumenten te ontwerpen en adviseren. Ik kwam er al snel achter dat dit vak alles heeft wat ik zoek in werk. Het begeleiden van mensen in een moeilijke periode, ze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn om iemand te gedenken en dit vertalen naar een mooi ontwerp is wat ik sinds begin 2017 doe voor Boot Natuursteen. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met de familie tot een passend grafmonument te komen. Ik doe dit door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp." – Jaco Vuijk, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

D. J.

"Beste heer Sprengers, we hebben de steen gezien en zijn heel tevreden. Dank u wel voor uw goede zorgen. Met vriendelijke groet D. J."

R. K.

"Hello Ilona, good friends of mine added some plants to the gravesite this past weekend. The updated monument looks great. Our family is very pleased with the work that was done. I will pass along the images to others in our family that will appreciate them. Since all of the family live outside..."

M. P.

"Beste Den, ik had je belletje gemist, maar heb terug gebeld en kreeg een vrouwelijke collega aan de lijn. Wat een mooi resultaat! Onwijs blij mee! Voelt goed dat het vandaag toch zo goed als af is gekomen! Vandaag 63 jaar geleden kozen mn ouders voor elkaar. Vandaag toch een symbolisch moment weer s..."

Hulp nodig?