logo Boot Natuursteen
Samen ontwerpen

Samen ontwerpen

Grafsteen ontwerpen

Een grafmonument is heel persoonlijk en kan in zeer veel verschillende vormen, kleuren en materialen gerealiseerd worden. Veelal worden grafmonumenten gemaakt van natuursteen. Maar combinaties van materialen van bijvoorbeeld glas, graniet, roestvrij staal of cortenstaal zijn ook mogelijk. Eigenlijk zijn er nauwelijks beperking in de mogelijkheden met betrekking tot het ontwerpen van een grafmonument. Doordat wij samen met u een grafsteen ontwerpen creëren we een uniek en persoonlijk monument dat aansluit bij uw wensen en recht doet aan uw dierbare. Een gedenkteken wordt dan ook altijd uitgevoerd naar de wensen van de familie.

Samen met Boot Natuursteen

Een eigen grafmonument of grafsteen laten ontwerpen is bij Boot Natuursteen geen probleem. In een persoonlijk gesprek luisteren we goed naar uw ideeën en wensen. Wij zullen deze ideeën en wensen graag voor u opnemen in het ontwerp. Ook als u zelf al helemaal bedacht heeft hoe het grafmonument er uit moet komen te zien, dan kunt u dit in samenspraak met ons laten realiseren. Uiteraard zullen wij u altijd inlichten over de voor- en nadelen van de verschillende onderdelen van het ontwerp. Als bepaalde onderdelen van het ontwerp niet toe zijn gestaan op de begraafplaats, dan bespreken wij dat met u en dragen alternatieven aan.

Nog geen idee

Ook als u nog geen idee heeft en er helemaal blanco in staat, kunnen wij u begeleiden naar een mooi en passend ontwerp. In onze showtuin met ruim 200 monumenten vindt u een uitgebalanceerde mix van vormen, kleuren, stijlen en materialen. Hier kunt u in alle rust inspiratie opdoen. Vervolgens kunnen we, door in een persoonlijk gesprek goed naar u te luisteren, samen tot een fraai ontwerp komen. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot grafmonumenten. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een grafsteen te ontwerpen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Den Sprengers adviseur

"Als kleine jongen ging ik al vaak bij mijn vader kijken op de steenhouwerij, hij is 60 jaar werkzaam geweest bij Boot natuursteen. Ik ben in 1986 gestart in de productie en ben daar op verschillende afdelingen 12 jaar werkzaam geweest. Na een uitstap van 10 jaar in een sportwinkel ben ik inmiddels alweer 11 jaar werkzaam als adviseur gedenktekens. Het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om een familie in moeilijke tijden zo goed mogelijk te ondersteunen en ze te helpen waar mogelijk. Dit om tot een mooi ontwerp te komen en het proces van eerste ontmoeting tot aan de plaatsing van het monument vlekkeloos te laten verlopen." – Den Sprengers, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

J. G.

"Goedemiddag Ilona, Ik heb het gisteren gezien en het ziet er goed uit. De letters/tekst komt goed overeen met dat van mijn vader, wat er al op stond. Vriendelijke groet, J. G."

P.  K.

"Beste Den, Dank voor de info en de goede service. Inmiddels is de factuur ook betaald. Vriendelijke groet, P.  K."

F. van der L.

"Geachte mevrouw Hensen, wij willen u hartelijk bedanken voor het aanpassen van de steen. Het ziet er heel goed uit. Met vriendelijke groet, Fam. van der L."

M. V.

"Beste Jaco, heel erg bedankt voor het toch nog zo snel terugplaatsen van de steen. Ik vind de steen erg mooi geworden. Vriendelijke groet, M. V."

N. G.

"Goedemiddag, wij hebben vanochtend de grafsteen bekeken, het ziet er erg netjes uit. Bedankt! Groeten, N. G."

P. N.

"Dag meneer Vuijk, e.e.a. is tot mijn volle tevredenheid geïnstalleerd. Ik wil iedereen, die betrokken is geweest bij de keuze en voorbereidingen voor het plaatsen van het monument, hartelijk bedanken voor de getoonde betrokkenheid. Vriendelijke groet, P. N."

N. J.

"Geachte heer Vuijk, mede namens mijn zus wil ik u graag hartelijk bedanken voor de steen op de begraafplaats in Noordwijk. De steen ziet er keurig uit. We zijn er ‘blij’ mee. Veel dank! Met vriendelijke groet, N. J."

M. S.

"Goedemorgen Jaco, nog bedankt voor het ingesproken bericht. Ja, ik kon niet opnemen, want ik had de middagdienst. Maar was super blij met uw mededeling. Echt waar. Wat het voor mij nog mooier maakt, is dat het monument, op tijd gelegd is. Reden waarom, omdat onze wijlen moeder haar verjaardag op 01..."

B. K.

"Beste Jaco, het monument ziet er erg mooi uit, we zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de fijne samenwerking. Vriendelijke groet, B. K."

M. ten B.

"Beste Jacco, hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Vriendelijke groet, M. ten B."

Hulp nodig?