logo Boot Natuursteen
Samen ontwerpen

Samen ontwerpen

Grafsteen ontwerpen

Een grafmonument is heel persoonlijk en kan in zeer veel verschillende vormen, kleuren en materialen gerealiseerd worden. Veelal worden grafmonumenten gemaakt van natuursteen. Maar combinaties van materialen van bijvoorbeeld glas, graniet, roestvrij staal of cortenstaal zijn ook mogelijk. Eigenlijk zijn er nauwelijks beperking in de mogelijkheden met betrekking tot het ontwerpen van een grafmonument. Doordat wij samen met u een grafsteen ontwerpen creëren we een uniek en persoonlijk monument dat aansluit bij uw wensen en recht doet aan uw dierbare. Een gedenkteken wordt dan ook altijd uitgevoerd naar de wensen van de familie.

Samen met Boot Natuursteen

Een eigen grafmonument of grafsteen laten ontwerpen is bij Boot Natuursteen geen probleem. In een persoonlijk gesprek luisteren we goed naar uw ideeën en wensen. Wij zullen deze ideeën en wensen graag voor u opnemen in het ontwerp. Ook als u zelf al helemaal bedacht heeft hoe het grafmonument er uit moet komen te zien, dan kunt u dit in samenspraak met ons laten realiseren. Uiteraard zullen wij u altijd inlichten over de voor- en nadelen van de verschillende onderdelen van het ontwerp. Als bepaalde onderdelen van het ontwerp niet toe zijn gestaan op de begraafplaats, dan bespreken wij dat met u en dragen alternatieven aan.

Nog geen idee

Ook als u nog geen idee heeft en er helemaal blanco in staat, kunnen wij u begeleiden naar een mooi en passend ontwerp. In onze showtuin met ruim 200 monumenten vindt u een uitgebalanceerde mix van vormen, kleuren, stijlen en materialen. Hier kunt u in alle rust inspiratie opdoen. Vervolgens kunnen we, door in een persoonlijk gesprek goed naar u te luisteren, samen tot een fraai ontwerp komen. Dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot grafmonumenten. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een grafsteen te ontwerpen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Miranda Hensen adviseur

"Het uitzoeken van een grafmonument is niet altijd makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp, de stijl en materialen. Stap voor stap neem ik alle details van de grafsteen met u door en ontwerpen we samen een mooi en passend grafmonument. Al bijna 20 jaar adviseer ik families over grafmonumenten. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er van overtuigd dat ik u naar alle tevredenheid kan helpen. Het geeft mij voldoening om families op deze manier bij te staan. Ik ben zeer precies en zorg er dan ook voor dat alles administratief goed verwerkt wordt. Ook handel ik de vergunningsaanvraag bij de begraafplaats voor u af. Ik ben een echte duizendpoot en zorg dat alles perfect verloopt." – Miranda Hensen, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?