logo Boot Natuursteen
Kwaliteit en ambacht

Kwaliteit en ambacht

Modern bedrijf

Bij Boot Natuursteen maken en plaatsen wij al sinds de oprichting van ons bedrijf grafstenen (wij spreken ook wel over grafmonumenten of gedenktekens). In ons ambachtelijk natuursteenbedrijf is de kwaliteit en vakmanschap van onze medewerkers een onmisbaar element bij de vervaardiging van ieder grafmonument. Deze vakmanschap hebben wij opgebouwd in de ruim 100 jarige bestaansgeschiedenis van ons bedrijf en vindt u terug in de kwaliteit van onze gedenktekens. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze vakmanschap en ervaring wordt overgedragen van generatie op generatie zodat wij de kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent.

Ambacht centraal

Wij beschikken over een eigen werkplaats met een zeer uitgebreid en modern computergestuurd machinepark met zaagmachines, freesmachines, polijstmachines en andere CNC gestuurde machines. In ons moderne bedrijf, waar de ambacht nog centraal staat, kunnen we dan ook alle bewerkingen aan het natuursteen uitvoeren Het schuren, zagen, frezen en polijsten van grafmonumenten kan geheel plaats vinden in onze eigen werkplaats. Daarnaast beheersen onze gepassioneerde medewerkers de ambachtelijke steenhouwers technieken zoals hakken, frijnen, boucharderen en handmatig schuren / polijsten.

Productie in land van herkomst

Ook werken wij al jaren samen met natuursteen bedrijven bij de bron (land van herkomst). De productie van grafmonumenten kunnen we uit laten voeren in de fabrieken van onze leveranciers in het land van herkomst. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige gedenktekens leveren tegen concurrerende prijzen. De kwaliteit kunnen wij garanderen door de ervaring en goede band met onze vaste leveranciers, duidelijke kwaliteitseisen en kwaliteitscontroles bij de leverancier.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Jaco Vuijk adviseur

"In 2013 ben ik gevraagd om te komen werken in een natuursteen bedrijf om grafmonumenten te ontwerpen en adviseren. Ik kwam er al snel achter dat dit vak alles heeft wat ik zoek in werk. Het begeleiden van mensen in een moeilijke periode, ze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn om iemand te gedenken en dit vertalen naar een mooi ontwerp is wat ik sinds begin 2017 doe voor Boot Natuursteen. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met de familie tot een passend monument te komen. Ik doe dit door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp." – Jaco Vuijk, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

J. G.

"Goedemiddag Ilona, Ik heb het gisteren gezien en het ziet er goed uit. De letters/tekst komt goed overeen met dat van mijn vader, wat er al op stond. Vriendelijke groet, J. G."

P.  K.

"Beste Den, Dank voor de info en de goede service. Inmiddels is de factuur ook betaald. Vriendelijke groet, P.  K."

F. van der L.

"Geachte mevrouw Hensen, wij willen u hartelijk bedanken voor het aanpassen van de steen. Het ziet er heel goed uit. Met vriendelijke groet, Fam. van der L."

M. V.

"Beste Jaco, heel erg bedankt voor het toch nog zo snel terugplaatsen van de steen. Ik vind de steen erg mooi geworden. Vriendelijke groet, M. V."

N. G.

"Goedemiddag, wij hebben vanochtend de grafsteen bekeken, het ziet er erg netjes uit. Bedankt! Groeten, N. G."

P. N.

"Dag meneer Vuijk, e.e.a. is tot mijn volle tevredenheid geïnstalleerd. Ik wil iedereen, die betrokken is geweest bij de keuze en voorbereidingen voor het plaatsen van het monument, hartelijk bedanken voor de getoonde betrokkenheid. Vriendelijke groet, P. N."

N. J.

"Geachte heer Vuijk, mede namens mijn zus wil ik u graag hartelijk bedanken voor de steen op de begraafplaats in Noordwijk. De steen ziet er keurig uit. We zijn er ‘blij’ mee. Veel dank! Met vriendelijke groet, N. J."

M. S.

"Goedemorgen Jaco, nog bedankt voor het ingesproken bericht. Ja, ik kon niet opnemen, want ik had de middagdienst. Maar was super blij met uw mededeling. Echt waar. Wat het voor mij nog mooier maakt, is dat het monument, op tijd gelegd is. Reden waarom, omdat onze wijlen moeder haar verjaardag op 01..."

B. K.

"Beste Jaco, het monument ziet er erg mooi uit, we zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de fijne samenwerking. Vriendelijke groet, B. K."

M. ten B.

"Beste Jacco, hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Vriendelijke groet, M. ten B."

Hulp nodig?