logo Boot Natuursteen
Kwaliteit en ambacht

Kwaliteit en ambacht

Modern bedrijf

Bij Boot Natuursteen maken en plaatsen wij al sinds de oprichting van ons bedrijf grafstenen (wij spreken ook wel over grafmonumenten of gedenktekens). In ons ambachtelijk natuursteenbedrijf is de kwaliteit en vakmanschap van onze medewerkers een onmisbaar element bij de vervaardiging van ieder grafmonument. Deze vakmanschap hebben wij opgebouwd in de ruim 100 jarige bestaansgeschiedenis van ons bedrijf en vindt u terug in de kwaliteit van onze gedenktekens. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze vakmanschap en ervaring wordt overgedragen van generatie op generatie zodat wij de kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent.

Ambacht centraal

Wij beschikken over een eigen werkplaats met een zeer uitgebreid en modern computergestuurd machinepark met zaagmachines, freesmachines, polijstmachines en andere CNC gestuurde machines. In ons moderne bedrijf, waar de ambacht nog centraal staat, kunnen we dan ook alle bewerkingen aan het natuursteen uitvoeren Het schuren, zagen, frezen en polijsten van grafmonumenten kan geheel plaats vinden in onze eigen werkplaats. Daarnaast beheersen onze gepassioneerde medewerkers de ambachtelijke steenhouwers technieken zoals hakken, frijnen, boucharderen en handmatig schuren / polijsten.

Productie in land van herkomst

Ook werken wij al jaren samen met natuursteen bedrijven bij de bron (land van herkomst). De productie van grafmonumenten kunnen we uit laten voeren in de fabrieken van onze leveranciers in het land van herkomst. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige gedenktekens leveren tegen concurrerende prijzen. De kwaliteit kunnen wij garanderen door de ervaring en goede band met onze vaste leveranciers, duidelijke kwaliteitseisen en kwaliteitscontroles bij de leverancier.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Miranda Hensen adviseur

"Het uitzoeken van een grafmonument is niet altijd makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp, de stijl en materialen. Stap voor stap neem ik alle details van de grafsteen met u door en ontwerpen we samen een mooi en passend grafmonument. Al bijna 20 jaar adviseer ik families over grafmonumenten. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er van overtuigd dat ik u naar alle tevredenheid kan helpen. Het geeft mij voldoening om families op deze manier bij te staan. Ik ben zeer precies en zorg er dan ook voor dat alles administratief goed verwerkt wordt. Ook handel ik de vergunningsaanvraag bij de begraafplaats voor u af. Ik ben een echte duizendpoot en zorg dat alles perfect verloopt." – Miranda Hensen, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?