logo Boot Natuursteen
Kwaliteit en ambacht

Kwaliteit en ambacht

Modern bedrijf

Bij Boot Natuursteen maken en plaatsen wij al sinds de oprichting van ons bedrijf grafstenen (wij spreken ook wel over grafmonumenten of gedenktekens). In ons ambachtelijk natuursteenbedrijf is de kwaliteit en vakmanschap van onze medewerkers een onmisbaar element bij de vervaardiging van ieder grafmonument. Deze vakmanschap hebben wij opgebouwd in de ruim 100 jarige bestaansgeschiedenis van ons bedrijf en vindt u terug in de kwaliteit van onze gedenktekens. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze vakmanschap en ervaring wordt overgedragen van generatie op generatie zodat wij de kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten kunnen blijven leveren die u van ons gewend bent.

Ambacht centraal

Wij beschikken over een eigen werkplaats met een zeer uitgebreid en modern computergestuurd machinepark met zaagmachines, freesmachines, polijstmachines en andere CNC gestuurde machines. In ons moderne bedrijf, waar de ambacht nog centraal staat, kunnen we dan ook alle bewerkingen aan het natuursteen uitvoeren Het schuren, zagen, frezen en polijsten van grafmonumenten kan geheel plaats vinden in onze eigen werkplaats. Daarnaast beheersen onze gepassioneerde medewerkers de ambachtelijke steenhouwers technieken zoals hakken, frijnen, boucharderen en handmatig schuren / polijsten.

Productie in land van herkomst

Ook werken wij al jaren samen met natuursteen bedrijven bij de bron (land van herkomst). De productie van grafmonumenten kunnen we uit laten voeren in de fabrieken van onze leveranciers in het land van herkomst. Hierdoor kunnen wij kwalitatief hoogwaardige gedenktekens leveren tegen concurrerende prijzen. De kwaliteit kunnen wij garanderen door de ervaring en goede band met onze vaste leveranciers, duidelijke kwaliteitseisen en kwaliteitscontroles bij de leverancier.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Den Sprengers adviseur

"Als kleine jongen ging ik al vaak bij mijn vader kijken op de steenhouwerij, hij is 60 jaar werkzaam geweest bij Boot natuursteen. Ik ben in 1986 gestart in de productie en ben daar op verschillende afdelingen 12 jaar werkzaam geweest. Na een uitstap van 10 jaar in een sportwinkel ben ik inmiddels alweer 11 jaar werkzaam als adviseur grafmonumenten. Het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om een familie in moeilijke tijden zo goed mogelijk te ondersteunen en ze te helpen waar mogelijk. Dit om tot een mooi ontwerp te komen en het proces van eerste ontmoeting tot aan de plaatsing van de grafsteen vlekkeloos te laten verlopen." – Den Sprengers, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?