logo Boot Natuursteen

Urnengraf

Een tastbare gedenkplek

Met een urnengraf ontstaat er een gedenkplek die u na de crematie kunt bezoeken om uw dierbare te herdenken. Urnengraven kunnen vervaardigd worden in vele stijlen; van sober tot uitbundig en van klassiek tot modern. Ook bent u veelal vrij in de keuze van het materiaal. Zo kan er voor een urnengraf naast natuursteen ook gekozen worden voor glas, cortenstaal, hout of RVS.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Urnengraf ontwerpen

Een urnengraf is veelal kleiner dan een familiegraf. Rekening houdend met het formaat van het gedenkteken is er heel veel mogelijk. In onze showtuin, welke 7 dagen per week vrij toegankelijk is, kunt u inspiratie opdoen. Als u zelf al ideeën heeft kunnen wij dit samen met u uitwerken. Staat u er nog redelijk blanco in, dan gaan we een goed gesprek met u aan. Door goed naar u te luisteren kunnen wij met onze kennis en ervaring tot een passend ontwerp komen. Wij zorgen er samen voor dat het ontwerp van het urengraf aansluit bij uw wensen en ideeën.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft zijn eigen voorschriften met betrekking tot het plaatsen van een urnengraf. Wij zijn goed bekend met de voorschriften van de begraafplaatsen. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met u een gedenkteken voor een urnengraf te ontwerpen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Den Sprengers adviseur

"Als kleine jongen ging ik al vaak bij mijn vader kijken op de steenhouwerij, hij is 60 jaar werkzaam geweest bij Boot natuursteen. Ik ben in 1986 gestart in de productie en ben daar op verschillende afdelingen 12 jaar werkzaam geweest. Na een uitstap van 10 jaar in een sportwinkel ben ik inmiddels alweer 11 jaar werkzaam als adviseur grafmonumenten. Het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om een familie in moeilijke tijden zo goed mogelijk te ondersteunen en ze te helpen waar mogelijk. Dit om tot een mooi ontwerp te komen en het proces van eerste ontmoeting tot aan de plaatsing van de grafsteen vlekkeloos te laten verlopen." – Den Sprengers, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?