logo Boot Natuursteen

Urnengraf

Een tastbare gedenkplek

Met een urnengraf ontstaat er een gedenkplek die u na de crematie kunt bezoeken om uw dierbare te herdenken. Urnengraven kunnen vervaardigd worden in vele stijlen; van sober tot uitbundig en van klassiek tot modern. Ook bent u veelal vrij in de keuze van het materiaal. Zo kan er voor een urnengraf naast natuursteen ook gekozen worden voor glas, cortenstaal, hout of RVS.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Urnengraf ontwerpen

Een urnengraf is veelal kleiner dan een familiegraf. Rekening houdend met het formaat van het gedenkteken is er heel veel mogelijk. In onze showtuin, welke 7 dagen per week vrij toegankelijk is, kunt u inspiratie opdoen. Als u zelf al ideeën heeft kunnen wij dit samen met u uitwerken. Staat u er nog redelijk blanco in, dan gaan we een goed gesprek met u aan. Door goed naar u te luisteren kunnen wij met onze kennis en ervaring tot een passend ontwerp komen. Wij zorgen er samen voor dat het ontwerp van het urengraf aansluit bij uw wensen en ideeën.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft zijn eigen voorschriften met betrekking tot het plaatsen van een urnengraf. Wij zijn goed bekend met de voorschriften van de begraafplaatsen. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met u een gedenkteken voor een urnengraf te ontwerpen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Jaco Vuijk adviseur

"In 2013 ben ik gevraagd om te komen werken in een natuursteen bedrijf om grafmonumenten te ontwerpen en adviseren. Ik kwam er al snel achter dat dit vak alles heeft wat ik zoek in werk. Het begeleiden van mensen in een moeilijke periode, ze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn om iemand te gedenken en dit vertalen naar een mooi ontwerp is wat ik sinds begin 2017 doe voor Boot Natuursteen. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met de familie tot een passend grafmonument te komen. Ik doe dit door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp." – Jaco Vuijk, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?