logo Boot Natuursteen
Lantaarns

Lantaarns

Altijd licht

Vuur is een veelzeggend element. Het symboliseert liefde, licht en warmte. Een kaarsje branden voor onze dierbaren is een klein gebaar dat veel troost kan geven. Het is echter van belang om de juiste kaarsen en de juiste lantaarns te gebruiken om vlekken op het grafmonument te voorkomen. De grafkaarsen en graflantaarns die wij leveren zijn speciaal gemaakt om een kaarsje te branden op het grafmonument. De materialen die gebruikt worden voor het vervaardigen van de lantaarns zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Lantaarns in alle soorten en maten

Onze lantaarns zijn met aandacht en zorg vervaardigd van brons, RVS, Aluminium of natuursteen. We hebben zelfs een prachtige lantaarn van Cortenstaal in ons assortiment. In onze showroom hebben we een selectie lantaarns staan. U kunt deze vrijblijvend komen bezichtigen. Zit de lantaarn die u wenst daar niet tussen dan bestellen wij deze graag voor u bij een van onze leveranciers. Er is een haast eindeloze hoeveelheid modellen, vormen en kleuren beschikbaar waardoor er voor iedereen wel een passende lantaarn te leveren is. En indien u een op maat gemaakte natuursteen lantaarn wenst, is dat uiteraard ook mogelijk.

Bij weer en wind

Alle lantaarns zijn zo ontworpen dat bij wind en regen de kaars gewoon kan blijven branden. Zorg er voor dat de beluchtingsopeningen van de graflantaarn niet geblokkeerd worden door op tijd bladeren en ander vuil te verwijderen. Hiermee zorgt u voor een goede luchtstroom / ventilatie in de lantaarn en de meest optimale omstandigheden voor een brandende grafkaars.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot de inrichting van graven. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een monument in te richten.
Maak vrijblijvend een afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Jaco Vuijk adviseur

"In 2013 ben ik gevraagd om te komen werken in een natuursteen bedrijf om grafmonumenten te ontwerpen en adviseren. Ik kwam er al snel achter dat dit vak alles heeft wat ik zoek in werk. Het begeleiden van mensen in een moeilijke periode, ze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn om iemand te gedenken en dit vertalen naar een mooi ontwerp is wat ik sinds begin 2017 doe voor Boot Natuursteen. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met de familie tot een passend grafmonument te komen. Ik doe dit door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp." – Jaco Vuijk, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

J. G.

"Goedemiddag Ilona, Ik heb het gisteren gezien en het ziet er goed uit. De letters/tekst komt goed overeen met dat van mijn vader, wat er al op stond. Vriendelijke groet, J. G."

P.  K.

"Beste Den, Dank voor de info en de goede service. Inmiddels is de factuur ook betaald. Vriendelijke groet, P.  K."

F. van der L.

"Geachte mevrouw Hensen, wij willen u hartelijk bedanken voor het aanpassen van de steen. Het ziet er heel goed uit. Met vriendelijke groet, Fam. van der L."

M. V.

"Beste Jaco, heel erg bedankt voor het toch nog zo snel terugplaatsen van de steen. Ik vind de steen erg mooi geworden. Vriendelijke groet, M. V."

N. G.

"Goedemiddag, wij hebben vanochtend de grafsteen bekeken, het ziet er erg netjes uit. Bedankt! Groeten, N. G."

P. N.

"Dag meneer Vuijk, e.e.a. is tot mijn volle tevredenheid geïnstalleerd. Ik wil iedereen, die betrokken is geweest bij de keuze en voorbereidingen voor het plaatsen van het monument, hartelijk bedanken voor de getoonde betrokkenheid. Vriendelijke groet, P. N."

N. J.

"Geachte heer Vuijk, mede namens mijn zus wil ik u graag hartelijk bedanken voor de steen op de begraafplaats in Noordwijk. De steen ziet er keurig uit. We zijn er ‘blij’ mee. Veel dank! Met vriendelijke groet, N. J."

M. S.

"Goedemorgen Jaco, nog bedankt voor het ingesproken bericht. Ja, ik kon niet opnemen, want ik had de middagdienst. Maar was super blij met uw mededeling. Echt waar. Wat het voor mij nog mooier maakt, is dat het monument, op tijd gelegd is. Reden waarom, omdat onze wijlen moeder haar verjaardag op 01..."

B. K.

"Beste Jaco, het monument ziet er erg mooi uit, we zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de fijne samenwerking. Vriendelijke groet, B. K."

M. ten B.

"Beste Jacco, hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Vriendelijke groet, M. ten B."

Hulp nodig?