logo Boot Natuursteen
Lantaarns

Lantaarns

Altijd licht

Vuur is een veelzeggend element. Het symboliseert liefde, licht en warmte. Een kaarsje branden voor onze dierbaren is een klein gebaar dat veel troost kan geven. Het is echter van belang om de juiste kaarsen en de juiste lantaarns te gebruiken om vlekken op het grafmonument te voorkomen. De grafkaarsen en graflantaarns die wij leveren zijn speciaal gemaakt om een kaarsje te branden op het grafmonument. De materialen die gebruikt worden voor het vervaardigen van de lantaarns zijn duurzaam en van hoge kwaliteit.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Lantaarns in alle soorten en maten

Onze lantaarns zijn met aandacht en zorg vervaardigd van brons, RVS, Aluminium of natuursteen. We hebben zelfs een prachtige lantaarn van Cortenstaal in ons assortiment. In onze showroom hebben we een selectie lantaarns staan. U kunt deze vrijblijvend komen bezichtigen. Zit de lantaarn die u wenst daar niet tussen dan bestellen wij deze graag voor u bij een van onze leveranciers. Er is een haast eindeloze hoeveelheid modellen, vormen en kleuren beschikbaar waardoor er voor iedereen wel een passende lantaarn te leveren is. En indien u een op maat gemaakte natuursteen lantaarn wenst, is dat uiteraard ook mogelijk.

Bij weer en wind

Alle lantaarns zijn zo ontworpen dat bij wind en regen de kaars gewoon kan blijven branden. Zorg er voor dat de beluchtingsopeningen van de graflantaarn niet geblokkeerd worden door op tijd bladeren en ander vuil te verwijderen. Hiermee zorgt u voor een goede luchtstroom / ventilatie in de lantaarn en de meest optimale omstandigheden voor een brandende grafkaars.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot de inrichting van graven. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een monument in te richten.
Maak vrijblijvend een afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Den Sprengers adviseur

"Als kleine jongen ging ik al vaak bij mijn vader kijken op de steenhouwerij, hij is 60 jaar werkzaam geweest bij Boot natuursteen. Ik ben in 1986 gestart in de productie en ben daar op verschillende afdelingen 12 jaar werkzaam geweest. Na een uitstap van 10 jaar in een sportwinkel ben ik inmiddels alweer 11 jaar werkzaam als adviseur grafmonumenten. Het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om een familie in moeilijke tijden zo goed mogelijk te ondersteunen en ze te helpen waar mogelijk. Dit om tot een mooi ontwerp te komen en het proces van eerste ontmoeting tot aan de plaatsing van de grafsteen vlekkeloos te laten verlopen." – Den Sprengers, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?