logo Boot Natuursteen
Service en garantie

Service en garantie

Ruim een eeuw ervaring

Als u voor natuursteen kiest, dan kiest u voor een duurzaam kwaliteitsproduct. De natuur levert ons de meest prachtige materialen welke vragen om een zorgvuldige behandeling en verwerking. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1902 zijn wij actief in de verwerking van een groot assortiment natuursteen producten. In de ruim honderd jarige bestaansgeschiedenis van Boot Natuursteen is een schat aan kennis en ervaring opgedaan over de eigenschappen, bewerking en toepassing van de vele soorten natuursteen. Deze kennis en ervaring vindt u terug in de adviezen en producten van ons bedrijf.

Service met een hoofdletter S

Onze service begint bij het eerste contact dat u met ons heeft. Onze missie is het overtreffen van uw verwachtingen. Vanaf het moment dat u bij ons binnen loopt gaan we samen op weg naar een gedenkteken dat past bij de overledenen en aansluit bij uw wensen. Gedurende dit proces houden wij u op de hoogte van de voortgang en ontzorgen wij u door ook de administratieve zaken uit handen te nemen (vergunningsaanvraag bij begraafplaats). U hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken, wij verzorgen de rest. Maar ook nadat wij het gedenkteken hebben geleverd of geplaatst blijven we uiteraard beschikbaar voor vragen. Wij schrijven service dan ook met een hoofdletter S!

Garantie gedenktekens

Als Boot Natuursteen staan we voor de gedenktekens die we leveren. Wij garanderen dan ook de kwaliteit van de door de Boot Natuursteen geleverde onderdelen en verrichte werkzaamheden. De kwaliteit van het natuursteen in het bijzonder blijkt uit de afwezigheid van breuk, scheuren en schilferen. De garantie geldt niet ten opzichte van vermeende gebreken of eigenschappen die een gevolg zijn van de bijzondere eigenschappen van het materiaal. Onze garantieverplichting houdt in, dat wij voor onze rekening alle voorkomende gebreken voor zover vallende onder de garantie zo spoedig mogelijk herstellen.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Heldere Consumentenvoorwaarden

Boot Natuursteen is aangesloten bij de brancheorganisatie voor de natuursteenbedrijven (ABN / NOA).  Bedrijven die aangesloten zijn hanteren eerlijke en duidelijke algemene voorwaarden. Ook heeft u toegang tot de onafhankelijke Geschillencommissie Natuursteen, welke is ondergebracht bij de Geschillencommissie voor Consumentenzaken in Den Haag. Hiermee onderstrepen wij dat wij kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Miranda Hensen adviseur

"Het uitzoeken van een gedenkteken is niet altijd makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp, de stijl en materialen. Stap voor stap neem ik alle details van het gedenkteken met u door en ontwerpen we samen een mooi en passend gedenkteken. Al bijna 20 jaar adviseer ik families over gedenktekens. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er van overtuigd dat ik u naar alle tevredenheid kan helpen. Het geeft mij voldoening om families op deze manier bij te staan. Ik ben zeer precies en zorg er dan ook voor dat alles administratief goed verwerkt wordt. Ook handel ik de vergunningsaanvraag bij de begraafplaats voor u af. Ik ben een echte duizendpoot en zorg dat alles perfect verloopt." – Miranda Hensen, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

J. P.

"Graag wil ik laten weten dat wij allen zeer tevreden zijn over het resultaat van het grafmonument van mijn vader. Het ontwerp is geworden zoals wij het voor ogen hebben gehad en doet recht aan ieders wensen. Ik wil u bedanken voor de prettige samenwerking, het meedenken en de empathie en het geduld..."

H. de B.

"Heel netjes verzorgd door Boot Natuursteen uit Lisse. Helemaal volgens afspraak. Wij zijn erg blij met het resultaat, boven verwachting."

K. G.

"Top service!!! Ik ben uitstekend begeleid door de heer Vuijk. Niks was hem teveel en alle e-mails werden dezelfde dag nog beantwoord, zelfs in het weekend. Echt iemand die met je meedenkt en waardevolle suggesties heeft. Het uiteindelijke resultaat was perfect. De grafsteen was precies wat we in ged..."

M. P.

"Ontzettend bedankt voor het tijdelijke monumentje. Dit is een geweldige fijne service, zeker zo voor de Feestdagen. Ik wens jullie hele gezellige dagen met allen die jullie lief zijn. Kerstgroet."

P. M.

"Beste Jaco, de familie is zeer tevreden over het door jullie geleverd grafmonument voor onze moeder. Ook waren we blij dat het nog voor de kerst opgeleverd is geworden. Enig smet(je) was dat Kees het grafmonument van mijn vader was vergeten op te hogen. Ik heb nog geprobeerd contact met hem op te ne..."

M. van L.

"Goedemorgen, ik wil u en uw team hartelijk bedanken voor de plaatsing van mijn man's graf in Warmond. Ik ben er zeer tevreden mee. Nogmaals mijn dank voor de fijne samenwerking en de realisatie van het graf monument, Met vriendelijke groeten M. van L."

M. H.

"Goeiemorgen Den, hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor het compleet maken van het graf. De witte letters maken de donkere hoek waar het graf ligt lichter. En niet te vergeten ze zijn leesbaar! Namens de familie een vriendelijke groet, M. H."

M. B.

"Goedemorgen, ik heb de steen gezien en het ziet er weer mooi uit! Onze dank hiervoor! Nogmaals bedankt voor de goede verzorging! Mvg M. B."

M. P.

"Hartelijk dank voor het plaatsen van het grafmonument van mijn man. Het ziet er mooi uit, we zijn er erg tevreden over. Met vriendelijke groet, M. P."

H. de L.

"Graag wil ik laten weten dat wij allen zeer tevreden zijn over het resultaat van het grafmonument van mijn vader, P.W. de L. Het ontwerp is geworden zoals wij het voor ogen hebben gehad en doet recht aan ieders wensen. Ook de plaatsing met het overzetten en de inrichting van de beplanting is naar ie..."

L. R.

"Gisteren zijn we gaan kijken op de begraafplaats naar de geplaatste steen. Mijn dochter vond het precies zoals ze het verwacht had. Naar alle tevredenheid dus. De buxus hebben we er in zijn geheel uitgehaald, zodat de steen goed te zien is. We danken u voor de plezierige samenwerking en het mooie ei..."

K. L.

"Wij willen jullie laten weten dat wij zeer tevreden zijn met de grafsteen. Het is zelfs mooier geworden dan wij hadden verwacht en fijn dat het nog voor de Kerst is geplaatst. Met dank en vriendelijke groeten, K. L."

R. L.

"Ik ben inmiddels op de begraafplaats geweest en ben zeer tevreden over de steen en de plaatsing ervan."

V. V.

"Dank voor de goede service en advisering van een mooie gedenkplek van mijn ouders en broer. Ook namens mijn broer R. Wij wensen jou en de medewerkers fijne feestdagen en een goed 2020!"

D. K.

"Ik had het al gezien gisteren dat de steen was teruggeplaatst. Het ziet er netjes uit. Hartelijk dank voor de snelle service, mijn zus en ik stellen dit erg op prijs. Met vriendelijke groet, D. K."

F. D.

"Heel graag wil ik u bedanken voor de uitvoering en plaatsing van het grafmonument voor onze vader. Het ziet er erg mooi en verzorgd uit. Ik, maar ik spreek zeer zeker ook uit naam van de rest van de familie, ben u zeer dankbaar."

F. S.

"Wij hebben samen met de familie het monument bezocht. Allen waren wij er zeer tevreden mee. Bedankt voor jullie inzet."

L. R.

"Wij hebben het resultaat gezien en zijn er zeer tevreden mee. Met onze dank voor de goede service en het prettige contact."

D. D.

"Vanmiddag ben ik bij het monument geweest en ik ben er blij mee, wat een ander gezicht!"

M. V.

"Zojuist kreeg een foto dat het monument al is terug geplaatst. Fantastisch en ongelofelijk veel dank dat dat zo snel is geregeld. Het ziet er prachtig uit. Voor ons heel erg fijn om de plek weer compleet en zo mooi te hebben. Onze grote dank, ook namens mijn zus"

L. L.

"We zijn gister geweest, het ziet er mooi uit, weer als nieuw. Dank je wel!"

F. S.

"Namens het gezin S. wil ik jou - en je medewerkers - graag bedanken voor alle inzet van de oplevering van het monument voor G. S. Het is een prachtig aandenken geworden. Ook jullie aandacht op momenten dat we het wat extra nodig hadden, is zeer gewaardeerd door ons. Dank daarvoor. "

H. V.

"Het ziet er prachtig uit. Mooi geworden. We zijn er zojuist geweest. Ik denk dat moeder dit ook prachtig vindt, het past bij haar."

F. L.

"Zoals beloofd ben ik vanmorgen even gaan kijken naar het eindresultaat. Ik moet zeggen dat we als familie heel tevreden zijn met het monument. Mooie gedenksteen, fraaie ornamenten en vooral goede service, we zijn altijd welkom geweest. Een dikke pluim voor jullie bedrijf dus."

F. van L.

"Gister kregen wij uw bericht dat het grafmonument van mevrouw W. van L. is geplaatst op Westerveld een week eerder dan verwacht dus een verrassing! Op dit moment ben ik met mijn vader op bezoek op Westerveld. Wij zijn erg blij! Het ziet er prachtig uit! Het is een nog mooiere plek geworden.&nbs..."

F. F.

"Bedankt voor de goede service en het prachtige monument."

F. S.

"Vanmiddag zijn mijn broer en ikzelf langs geweest bij het monument om te kijken en bloemen langs te brengen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en danken u voor de juiste en toch redelijke snelle aflevering/plaatsing hiervan. "

K. S.

"Vandaag even langs de steen geweest en ik zou even laten weten wat ik ervan vond, dus bij deze; Ziet er helemaal top uit! Dank voor de goede service."

K. de G.

"Het ziet er prachtig uit!! Ik ben er echt heel tevreden over."

F. de G.

"Mijn zus en ik zijn gisteren bij het graf van onze moeder geweest. Het gedenkteken met de glasplaat is precies zoals wij het voor ogen hadden en wij zijn hier dan ook erg blij mee. Wij willen u daarom via deze weg hartelijk bedanken voor alle inspanning."

G. S.

"Mijn moeder en broer zijn vanmiddag bij mijn vaders graf geweest en vonden de steen heel mooi! Precies zoals we wilden. Dank jullie wel!"

F. van Z.

"We zijn gisteren bij het monument gaan kijken en het ziet er mooi uit. Precies zoals we gehoopt hadden. Netjes hoe jullie de bloemen, de plantjes en het metaalwerkstuk, die er al stonden, weer een plekje gegeven hebben. Ook onze moeder en de overige familieleden zijn blij met het resultaat..."

W. A.

"Wij vinden het super fijn dat de steen is terug geplaatst voor de verjaardag van onze vader. Onze complimenten hiervoor!"

L. P.

"Dank voor je bericht. Ik ben gelijk even gaan kijken en het ziet er keurig uit! Bedankt voor jullie geweldige service hierin."

F. B.

"Vanochtend ben ik op het kerkhof geweest en wil graag uw collega’s een compliment maken voor de manier waarop ze het monument geplaatst hebben. Het maakt een keurige en verzorgede indruk en ik ben uiterst tevreden."

S. G.

"We zijn net bij het graf geweest en we echt meer dan tevreden. De steen ziet er prachtig uit, hartelijk dank hiervoor."

V. W.

"We hebben vandaag even gekeken en het ziet er erg mooi uit. Veel dank dat e.e.a. zo tijdig heeft kunnen plaatsvinden. Wij, en ik neem ook aan de rest van de familie, zijn uitermate tevreden."

B. K.

"Veel dank voor de voortreffelijke afhandeling van het monument van mijn broer. Ook zijn vrouw en kinderen zijn u erg dankbaar."

F. P.

"Afgelopen weekend hebben wij als familie (nabestaanden) het geplaatste monument bewondert. Het voldoet in hoge mate aan, zoals wij het in gedachte hadden. Wij zijn zeer tevreden. Dank hiervoor."

W. S.

"Wat ontzettend fijn dat het toch nog gelukt is het monument te plaatsen!  Wat is het mooi geworden. Namens mijn moeder en zussen hartelijk bedankt voor het meedenken en de tijd die telkens,  door jou en je collega's, geduldig voor ons werd genomen. Wij zijn erg tevreden over het result..."

L. H.

"Een woord: prachtig! Dank voor alles. We zijn er een beetje ondersteboven van."

J., F. en R.

"Lieve Den, we willen je heel erg bedanken voor je snelle handelen. Jij maakt het voor ons elke keer een stukje makkelijker. Dat deed je 10 jaar geleden en nu weer. Waarvoor dank! Liefs J., F. en R."

A. de G.

"Beste meneer Sprengers, Het is echt prachtig geworden. Nog mooier dan ik dacht. Ben er heel blij mee dat het graf nu klaar is. Met vriendelijke groet, A. de G.  "

F.H.

"We zijn zojuist naar het graf geweest en vinden het echt mooi geworden en zijn er heel blij mee. Hartelijk dank voor het mooie grafmonument. Met vriendelijke groet, F. H."

M. E.

"Hartelijk dank voor het doorgeven, ik ben heel benieuwd. Dank voor de prettige samenwerking, Mocht er nog iets zijn dan neem ik contact met jullie op. Met vriendelijke groet, M. E."

P. D.

"Ik ben vandaag even naar Noordwijk geweest en het is inderdaad erg mooi geworden, precies zoals bedoeld. Ik kreeg een praatje met de mannen van de begraafplaats en Piet merkte op dat de steen met het gras precies de zee en de duinen is. Mooier kan natuurlijk niet dat het idee achter het monumen..."

M. van E.

"Wij willen jullie enorm bedanken voor de prachtige steen voor onze vader. Wij zijn er heel blij! Bedankt! Met vriendelijke groet, M. van E."

A. S.

"Goedemorgen Den, Dank voor het plaatsen van de mooie omranding en het veranderen van de fundering. Nu is het graf helemaal klaar en door Boot Natuursteen goed verzorgd. We zijn er zeer tevreden mee. De vriendelijke hulp van Miranda, Rob en u zelf heeft ons goed gedaan. Vriendelijke gr..."

R., M. & J.

"Wij zijn gisteren bij het graf geweest en het ziet er prachtig uit. Jullie hebben heel goed begrepen wat wij voor ogen hadden. Hartelijk dank daarvoor.  Mijn schoonvader gaat nog elke dag naar het graf en was erg geschrokken toen hij daar ineens de steen zag. Wij werden namelijk ‘s m..."

G. van N.

"Gistermiddag wezen kijken naar het grafmonument van mijn familie. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ben er heel blij mee. Mooi vond ik ook dat het net teruggeplaatst is voor 14 juli, de sterfdag van mijn moeder. Met vriendelijke groet, G. van N.     "

J. M.

"Gisteren hebben we het monument bekeken. Het ziet er prima verzorgd  uit en is geheel volgens onze verwachting. Dank voor je tips, adviezen en uitvoering! Met vriendelijke groet, J. M."

E. van E.

"Wij zijn gisteren naar de begraafplaats geweest om te kijken hoe het monument geworden is. Het ziet er prachtig uit. Het voldoet aan alle verwachtingen. Hartelijk dank dat U het snel geplaatst heeft. Met vriendelijke groeten, E. van E."

J. D.

"Beste Den, waarschijnlijk zit de vakantie er op voor je. Hopelijk alles goed gegaan. Bij mij ook alles goed. Ben ook een weekje op de motor naar Zwitserland, Italië, en Oostenrijk geweest. Heerlijk! Inmiddels is de Steen ook van A. geplaatst. Ziet er heel mooi uit. We zijn er erg blij mee...."

M. S.

"Vanmiddag hebben wij, A. S., J. S. en ik, het graf bezocht van S. S. Wij vinden het heel mooi geworden. Hartelijk dank hiervoor, vooral namens mijn schoonmoeder. Alles is prima in orde, de rekening kan naar mijn schoonmoeder gestuurd. Met vriendelijke groet, M. S."

K. O.

"Goedmorgen, wij vinden het monument voor mijn dochter heel erg mooi! Bedankt voor alle goede adviezen. Ik kom nog een keertje langs voor extra kaarsen. Verder zien we graag uw rekening tegemoet, Met vriendelijke groet, K. O."

A. G.

"Goedemiddag Jaco, Mijn excuses dat ik geen bericht gestuurd heb. Maar ik ben blij dat het allemaal goed is. En dat Den alles voortreffelijk heeft begeleid. Ook mijn kinderen zijn blij dat ze zo hun vader kunnen gedenken. De factuur is vandaag gekomen en die zal ik overmaken. Goede zaken voor uw..."

S. V.

"We wilde even laten weten dat we de steen voor me vader heel erg mooi vinden, precies zoals we t wilde. Heel erg bedankt en ook dat t zo snel gegaan is. Vriendelijke groeten, S. V.  "

J. J.-G.

"Goedenmiddag meneer Sprengers. Ben vanochtend op Westerveld geweest en wilde u even laten weten dat ik erg blij ben met het resultaat van de steen. Graag zie ik uw rekening tegemoet zodat ik deze kan voldoen. Met veel dank voor de correcte samenwerking, verblijf ik met vriendelijke gr..."

S. van der V.

"Goedemorgen, de steen ziet er super mooi uit. Ben eind van de week wezen kijken en echt helemaal top. Dank jullie wel! Met vriendelijke groet, S. van der V.  "

R. A.

"Goedemorgen mijnheer Vuijk, hartelijk dank voor uw medewerking. Kom er net vandaan. Ligt er keurig bij. Rest mij u te danken voor de naar 100% tevredenheid verstrekte service gedurende de afgelopen periode. Met vriendelijke groet, R. A."

H. O.

"Beste Den, goedemorgen. Dank nog voor je bericht vorige week. Door alle drukte binnen mijn bedrijf ben ik nog niet in staat geweest om eerder te reageren. Het grafmonument is erg mooi geworden, zeer waardig en stijlvol. De kleur van de steen en de letters zijn goed op elkaar afgestemd..."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

L. Z.

"Goedenavond Miranda, het monument is prachtig geworden. Mijn zussen zijn ook heel blij met het eindresultaat. Wij willen je enorm bedanken voor je inzet, geduld en het meedenken waardoor het niet alleen gelukt is om het monument op tijd geplaatst te krijgen maar ook onze wensen erin te verwerken.&nb..."

D. B.

"Hoi Den, het toeval was dat ik gisteren in Lisse op Duinhof was toen ik je collega's zag aankomen met de glasplaat met de aanvulling van de naam van C. in gouden letters. Het grafmonument is heel mooi geworden en straalt schoonheid door zijn eenvoud uit. Dankjewel! Vriendelijke groet, D."

S. H.

"Goedenavond Den, vanavond gelijk langs het graf gereden, ziet er echt weer top uit! Zo zie je het verschil weer haha, onwijs blij mee!  Bedankt voor je berichtje, Fijne avond en groetjes, S. H. "

A. V.

"Goede avond, vandaag ben ik wezen kijken ziet er prima uit. Bedankt. Mvg A. V.   "

J. B.

"Goedenavond heer Sprengers, wij hebben de steen gezien en zijn tevreden over het resultaat. Met vriendelijke groet, J. B.  "

B. A.

"Beste Den, nogmaals dank voor het graveren en terugplaatsen van de steen. Het is zoals we bedacht hebben en jullie hebben het zo ook uitgevoerd. De rekening wordt binnenkort betaald. Hartelijke groet, B. A.  "

N. R.

"Goedemiddag heer Sprengers, vanmiddag het monument  bekeken. Ziet er prima uit. U kunt de factuur mailen of opsturen. Gr. N. R.  "

E. K.

"Hoi Den, ik ga even kijken hoe het er uitziet. Wel fijn dat het vanmiddag gelijk geregeld is dank daarvoor! Mocht ik het toch mooier vinden dat het gelijk komt te liggen, dan laat ik dit nog wel weten. Kan dat ook met M. regelen hoor dan hoeven jullie hier niet voor te komen. Ik hoor het wel al..."

G. van der E.

"Goedemiddag Den, de steen is helemaal goed. Bedankt voor het verzorgen. Kan je de rekening mailen zodat we kunnen betalen? Vriendelijke groet, G. van der E.  "

N. A.

"Goedemorgen mijnheer Sprengers, we hebben in het weekend het mooie monument op het graf van onze man en vader Anne gezien. We zijn heel blij met hoe het geworden is, een liefdevolle, warme plek om onze geliefde A. te gedenken..... Graag danken wij u voor de fijne,  warme wijze waarop..."

I.Z.

"Goedemorgen hr Sprengers, Ik wil jullie heel hartelijk danken voor het plaatsen van de steen. Het ziet er inderdaad prachtig uit. Wij zijn er erg blij mee. Met vriendelijke groeten, I. Z.   "

J. S. – van der K.

"Geachte heer Sprengers, vandaag ben ik op de begraafplaats geweest en heb  gezien dat het monument is teruggeplaatst, ik kan u mededelen dat wij, zeer tevreden zijn over het resultaat. Bij deze wil ik u bedanken voor de goede service en het geleverde werk. Ik zie uw factuur tegemoet...."

L. P.

"Goedemiddag, hartelijk dank voor het bericht. Ben vanmiddag even gaan kijken en ziet er keurig uit! Met vriendelijke groet, L. P. "

J. V.

"Goedenavond, heel fijn dat het monument weer is teruggeplaatst. Ik was aan het eind van de middag op de begraafplaats en zag het tot mijn grote verrassing. Veel sneller dan verwacht. Ziet er erg mooi uit. Dank. Met vriendelijke groet, J. V.  "

A. V.

"Geachte heer Sprengers, ik heb al een foto van het monument ontvangen van mijn zwager, het ziet er keurig uit. Dank hiervoor, we zijn er blij mee. Met vriendelijke groet, A. V.  "

M. M.

"Goedemiddag, prachtig werk geleverd. Echt hij is nog mooier dan gedacht. We gaan hem snel zelf even bekijken. Heel erg bedankt voor alles. Groet, M. M.  "

M. F.

"Geachte mijnheer Sprengers, ik heb inmiddels van mijn broer begrepen dat hij het graf weer van bloemen heeft voorzien. Hij vond de steen er mooi uitzien. Nogmaals bedankt. Ik heb de factuur zojuist betaald. Met vriendelijke groet, M. F."

J.-P. L.

"Hartelijk dank voor het waterpas zetten. Met vriendelijke groet, J.-P. L.  "

J. van E.

"Hallo Den en Jaco, sorry ik heb niet meer gereageerd na het terugplaatsen van het graf van mijn oom W. van E. Wat nu alleen nog gedaan moet worden is het opnieuw inkleuren van de bloemen, dat heeft geen haast want we zouden wachten tot de weersverwachting wat beter worden dan in de wi..."

G. van E.

"Geachte, ik ben bij het graf geweest en wil even laten weten dat de monument er heel netjes uit ziet. Fijn dat alle letters die er al opstonden ook weer zijn “opgefrist” zodat het een mooi geheel vormt. Het viel mij alleen op dat het monument veel hoger ligt dan alle omliggende. Is daar..."

M. B.

"Hoi Den, dank je wel voor vrijdag, we zijn erg blij met de steen! Ik naam aan dat ik nog een factuur krijg toch? Of heb ik die al gehad maar over het hoofd gezien? Groet, M.  "

J. V.

"Goedemorgen morgen, het graf van mijn vader is echt mooi geworden, we zijn erg tevreden. Wat mij betreft mag je de rekening sturen zodat ik de erfenis kan afronden. Wat nog open staat zijn de 3 (2+1) dozen kaarsen en de ruitjes van de lantaarn. De dozen kom ik deze week ophalen en de ruitjes ku..."

A. R.

"Hi Den, afgelopen weekend bij het grafmonument van mijn vader geweest: ziet er keurig uit! Het is helemaal geworden wat mijn moeder en ik ons ervan hadden voorgesteld. Complimenten voor het geleverde werk! Nog een vraag: hebben jullie nog specifieke tips voor het onderhoud van het grafmonument?..."

O. van der P.

"Beste Den, bedankt voor de goede service en fijne communicatie. Wij willen graag de factuur betalen. Wanneer kunnen wij die ontvangen? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, O. van der P."

P. van der B.

"Gechte hr. Den Sprengers, gisteren wezen kijken en de steen ziet er mooi uit. Keurig gedaan. Vandaag ook de rekening daarvoor ontvangen en zal dat vandaag overboeken. Nogmaals dank voor de tijd en behulpzaamheid en prettig contact in de voorbereiding. Met vriendelijke groet, P. v..."

C. M.

"Goedemiddag dhr Sprengers, wij hebben net het monument gezien, en wij vinden het heel mooi! De steen, de tekst, de protea, en ook dat de viooltjes zijn terug geplaatst, heel fijn! Dank u wel. Vriendelijke groet, C. M.  "

S. K.

"Goedemorgen, bij deze wil ik je laten weten dat we zeer tevreden zijn over de steen die jullie geplaatst hebben. De steen voldoet zeer zeker aan onze verwachtingen. Dank je wel hiervoor. We hebben nu ook inzicht hoeveel ruimte er is om mooie planten te plaatsen bij het graf. Nogmaals..."

L. van D.

"Goedemiddag, ik was vanmiddag op de begraafplaats en zag dat de steen geplaatst is. Echt heel mooi! Ik had eigenlijk ook willen vragen of jullie de liggende steen wilden schoonmaken. Dat ga ik dan maar zelf proberen. Met vriendelijke groet, L. van D.  "

I. H.

"We zijn vanmiddag op het kerkhof geweest. Het is helemaal naar ons zin. Nog even de 2 planten geplaatst die er op horen. Bedankt alvast. Gr mevr H."

A. M.

"Beste Den, ik ben gisteren wezen kijken bij het graf. Het ziet er goed uit. Alleen het terugplaatsen van de oude steen had wel iets mooier gekund. Ik heb contact gehad met de beheerder van de begraafplaats en die gaat er voor zorgen dat de oude steen er weer mooi bij ligt. Bedankt voo..."

E. K.

"Hoi Den, heel erg bedankt voor de goede zorgen. We zijn erg dankbaar voor het eindresultaat. Het is heel mooi geworden en nu met het hartje erbij compleet. Hartelijke groet, E. K."

M. B.

"Hi, vandaag wezen kijken. Helemaal top. Met vriendelijke groet, M. B."

L. van D.

"Hallo Den, een beetje late reactie, maar nog bedankt voor het repareren van de letter. Met vriendelijke groet, L. van D.   "

H. K.

"Goedemiddag heer Sprengers, hartelijk dank voor uw bericht en voor de snelle service. Met vriendelijke groet, H. K."

A. K.

"Goedemorgen heer Sprengers, dank voor het bericht en voor uw diensten. A. K.  "

T. C.

"Geachte heer, dank voor uw bericht en fijn dat het monument is teruggeplaatst. Ik ga er dit weekeinde naar kijken. Ik wil u alvast bedanken voor de goede en prettige service. Met vriendelijke groet, T. C.  "

A. van D.

"Beste Den, vrijdagmiddag zag ik jullie rijden en ben ik meteen gaan kijken: ja, de steen was geplaatst. Best even een ontroerend moment, het graf is compleet, de namen van vader en moeder op de steen. De steen weer op het graf. Jullie hebben het verzorgd achtergelaten, met de plantjes en d..."

J. B.

"Goedemorgen mijnheer, dank voor de foto. Het monument ziet er heel mooi uit. Top. Met vriendelijke groeten, J. B."

M.-P. van der H.

"Geachte heer Sprengers, bij deze kan ik u doorgeven dat ik de grafsteen zelf inmiddels heb kunnen bekijken. De gaatjes zijn nu inderdaad mooi afgedicht. Dat geeft wel een geruststellend gevoel. Ik heb het ook aan mijn broer en zus doorgegeven. Wij willen u graag bedanken voor de..."

B. Y.

"Goedemorgen, vriendelijk bedankt. Net gelegd net voor de verjaardag van de overledene. Prachtig. Ik wacht de factuur af. Fijne dag, B. Y."

H. van der N.

"Ik vind het er prachtig uitzien. Hartelijke dank voor de mooie afwerking! Met vriendelijke groet, H. van der N.  "

J. R.

"Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie bos bloemen n.a.v...... de grafsteen van mijn echtgenoot G.-J. R. Het graf ziet er nu uit zoals ik het graag wilde hebben. Met vriendelijke groet, J. R.   "

J. V.-K.

"Goedemiddag, wat zijn we blij met de mooie stenen. Iedereen vindt het mooi, dus complimenten. Met vriendelijke groet, J. V.-K.  "

Y. F.-T.

"Dag meneer Sprengers, hartelijk dank, de steen ziet er mooi uit! Mevr Y. F.-T."

S. K.-V.

"Goedemorgen, ik ben zaterdag wezen kijken bij mijn moeders graf. Wat is het prachtig geworden!! Ben er zo blij mee! Dank jullie wel!! Groetjes, S. "

M. B.

"Goedenavond Den, ik ben net op de begraafplaats geweest, jullie hebben prachtig werk afgeleverd. Bedankt hiervoor! Ik zie de rekening graag verschijnen. Groet, M. B.  "

Hulp nodig?