logo Boot Natuursteen

RVS

Grafmonument met RVS

Met duurzame materialen zoals RVS (RoestVast Staal) heeft u een fris en licht alternatief voor het vervaardigen van een persoonlijk grafmonument. Er zijn verschillende kwaliteiten RVS verkrijgbaar, hoe hoger het percentage dure legeringsmaterialen zoals Chroom, des te beter bestand het materiaal is tegen roest. Boot Natuursteen gebruikt alleen de beste legering RVS (RVS 316/AISI 316) en is hierdoor uitermate geschikt om te gebruiken bij een grafmonument. Doordat RVS 316 een onderhoudsvrij materiaal is (af en toe afnemen met een doekje is voldoende) blijft het mooi en heeft u er geen omkijken naar. Door RVS met natuursteen, glas en andere materialen te combineren ontstaan oneindig veel mogelijkheden voor een zeer persoonlijk en eigentijds monument.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Teksten, gravures en decoraties

Op RVS kunnen teksten zowel gegraveerd als uitgesneden worden. Het graveren van teksten gebeurt door middel van laser techniek. Dezelfde techniek wordt gebruikt voor het aanbrengen van tekeningen (gravures) op RVS. Voor het uitsnijden van teksten wordt een waterjet gebruikt. Onder zeer hoge druk wordt middels een waterstraal de tekst nauwkeurig uit het RVS gesneden. Ook deze techniek kan gebruikt worden voor het uitsnijden van gravures (tekeningen).  Grafmonumenten met RVS decoraties kunnen geheel naar eigen wens worden uitgevoerd. Heeft u zelf al een idee, dan werken wij dit graag samen met u uit. Door RVS te combineren met ruwe stenen / zwerfkeien ontstaan haast kunstzinnige objecten met een eigen dynamiek. Met name de kleur en glans van de RVS decoraties geven de grafsteen een eigentijdse en heldere uitstraling.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft echter zijn eigen voorschriften met betrekking tot RVS grafmonumenten. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een adviseur van Boot Natuursteen of de beheerder van de begraafplaats. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met de nabestaanden een grafsteen met RVS te ontwerpen.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Miranda Hensen adviseur

"Het uitzoeken van een grafmonument is niet altijd makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp, de stijl en materialen. Stap voor stap neem ik alle details van de grafsteen met u door en ontwerpen we samen een mooi en passend grafmonument. Al bijna 20 jaar adviseer ik families over grafmonumenten. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er van overtuigd dat ik u naar alle tevredenheid kan helpen. Het geeft mij voldoening om families op deze manier bij te staan. Ik ben zeer precies en zorg er dan ook voor dat alles administratief goed verwerkt wordt. Ook handel ik de vergunningsaanvraag bij de begraafplaats voor u af. Ik ben een echte duizendpoot en zorg dat alles perfect verloopt." – Miranda Hensen, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

J. G.

"Goedemiddag Ilona, Ik heb het gisteren gezien en het ziet er goed uit. De letters/tekst komt goed overeen met dat van mijn vader, wat er al op stond. Vriendelijke groet, J. G."

P.  K.

"Beste Den, Dank voor de info en de goede service. Inmiddels is de factuur ook betaald. Vriendelijke groet, P.  K."

F. van der L.

"Geachte mevrouw Hensen, wij willen u hartelijk bedanken voor het aanpassen van de steen. Het ziet er heel goed uit. Met vriendelijke groet, Fam. van der L."

M. V.

"Beste Jaco, heel erg bedankt voor het toch nog zo snel terugplaatsen van de steen. Ik vind de steen erg mooi geworden. Vriendelijke groet, M. V."

N. G.

"Goedemiddag, wij hebben vanochtend de grafsteen bekeken, het ziet er erg netjes uit. Bedankt! Groeten, N. G."

P. N.

"Dag meneer Vuijk, e.e.a. is tot mijn volle tevredenheid geïnstalleerd. Ik wil iedereen, die betrokken is geweest bij de keuze en voorbereidingen voor het plaatsen van het monument, hartelijk bedanken voor de getoonde betrokkenheid. Vriendelijke groet, P. N."

N. J.

"Geachte heer Vuijk, mede namens mijn zus wil ik u graag hartelijk bedanken voor de steen op de begraafplaats in Noordwijk. De steen ziet er keurig uit. We zijn er ‘blij’ mee. Veel dank! Met vriendelijke groet, N. J."

M. S.

"Goedemorgen Jaco, nog bedankt voor het ingesproken bericht. Ja, ik kon niet opnemen, want ik had de middagdienst. Maar was super blij met uw mededeling. Echt waar. Wat het voor mij nog mooier maakt, is dat het monument, op tijd gelegd is. Reden waarom, omdat onze wijlen moeder haar verjaardag op 01..."

B. K.

"Beste Jaco, het monument ziet er erg mooi uit, we zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de fijne samenwerking. Vriendelijke groet, B. K."

M. ten B.

"Beste Jacco, hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Vriendelijke groet, M. ten B."

Hulp nodig?