logo Boot Natuursteen

Kindergraf

Wij staan u graag terzijde

De moeilijkste dingen in het leven moeten zorgvuldig en onder goede begeleiding gebeuren. Helaas hebben wij bij Boot natuursteen ook veel ervaring in het vervaardigen van kindergraven. Materiaalkeuzes en combinaties spelen bij een kindergraf vaak een nog grotere rol. Wij nemen de tijd om met u in gesprek te gaan. Door goed naar u te luisteren en onze ervaring te combineren met uw wensen, komen wij tot een eerste idee. Door middel van een tekening of schets kunnen wij dit idee visualiseren. Sluit deze schets goed aan bij uw ideeën en wensen, dan kunnen wij deze verder voor u gaan uitwerken.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Lichte en kleurige materialen

Een materiaal welke vaak wordt toegepast op een kindergraf is glas. Glas is een licht materiaal en leent zich perfect om met heldere kleuren te werken. Een andere positieve eigenschap van glas is dat het niet verkleurt. Maar ook andere materialen zoals hout, natuursteen en RVS kunnen goed worden gecombineerd met kindergraven. Bij deze soms moeilijke maar belangrijke keuzes zijn onze deskundige adviseurs graag bereid u te begeleiden en adviseren. Een kindergraf vraagt in ieder geval om passende aandacht en dat kunt u van ons verwachten.

Laat u vrijblijvend informeren

Iedere begraafplaats heeft zijn eigen voorschriften met betrekking tot het plaatsen van een kindergraf. Wij zijn goed bekend met de voorschriften van de begraafplaatsen. Laat u dan ook goed informeren over de mogelijkheden door een van onze collega’s. We zijn vrij om, conform de voorschriften van de betreffende begraafplaats, samen met u een gedenkteken voor op een kindergraf te ontwerpen.
 
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Jaco Vuijk adviseur

"In 2013 ben ik gevraagd om te komen werken in een natuursteen bedrijf om grafmonumenten te ontwerpen en adviseren. Ik kwam er al snel achter dat dit vak alles heeft wat ik zoek in werk. Het begeleiden van mensen in een moeilijke periode, ze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn om iemand te gedenken en dit vertalen naar een mooi ontwerp is wat ik sinds begin 2017 doe voor Boot Natuursteen. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met de familie tot een passend grafmonument te komen. Ik doe dit door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp." – Jaco Vuijk, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?