logo Boot Natuursteen
Reviews

Reviews

Reacties op door ons geleverde monumenten

Hieronder treft u de reacties aan van familie’s die wij hebben geholpen. Uiteraard hebben we deze berichten wel geanonimiseerd. Wilt u uw eigen ervaring ook graag delen? Dan kunt u een email sturen naar info@bootgrafmonumenten.nl of een beoordeling achterlaten bij Google Mijn Bedrijf. U kunt daarvoor onderstaande link gebruiken. Om de kwaliteit van de reviews te garanderen dient u voor Google Mijn bedrijf ingelogd te zijn. Voor het inloggen kunt u onder andere uw Gmail account gebruiken.

Schrijf een review op Google
G.J. van der P.
2 maanden geleden Hillegom
Goedemorgen Den, graag wil ik even reageren op het terugplaatsen van het graf monument. Wij zijn erg blij met de manier waarop hij is gerenoveerd en teruggeplaatst, en de gehele verdere afwikkeling hiervan. We troffen het keurig aangeharkt aan en de bloemen teruggeplaatst. De steen is weer prachtig wit, zoals mijn moeder het graag zou willen. Dank daarvoor namens onze familie. Met vriendelijke groet, G.J. van der P.
J. W.
2 maanden geleden Heemstede

Heren, mijn complimenten! Het staat er weer keurig. Ik was ook blij verrast met de afwerking. De nieuwe steentjes en aarde en zelfs de stukken kwarts weer netjes gelegd. Echt heel mooi gedaan! Dank! J. W.

J. van L.
3 maanden geleden Leimuiden

Goedemiddag, ik ben van het weekend even gaan kijken bij het graf van mijn ouders. Het monument is erg mooi geworden en we zijn er heel erg blij mee. We zijn heel tevreden over het traject met betrekking tot het ontwerp van de steen en de plaatsing en willen jullie hartelijk danken voor de goede service. Met vriendelijke groet, J. van L.

L. le G.
3 maanden geleden Hoofddorp
Goedemiddag, voorop wil ik u graag bedanken voor de uitmuntende dienst die wij als familie beleefden, het was heel gemakkelijk en comfortabel met de bespreking. Dank voor uw goede werk. Vriendelijke groet, L. le G.
L. van den H.
4 maanden geleden Zwaanshoek
Beste Jaco, ik wil even doorgeven dat ik het eindresultaat erg mooi vind. Ik ben er erg blij mee. Wat fijn ook dat het korter duurde dan van te voren was aangegeven. Bedankt voor jullie werk! Groeten, L. van den H.
A. S.-H.
4 maanden geleden Noordwijkerhout
Goedemiddag medewerkers Boot, via deze mail wil ik jullie ook namens mijn broer en zus laten weten dat wij enorm blij zijn met het resultaat van het grafmonument. Bedankt voor de goede service!! Vriendelijke groeten, A. S.-H.
J. Z.
4 maanden geleden Zwaanshoek
Beste medewerkers, graag willen wij u heel erg bedanken voor de mooie grafsteen van nu helaas onze beide ouders. Het is toch wel heel fijn dat de steen er weer ligt met twee prachtige foto’s van onze ouders. En de mooie tekst van mijn vader er nu bij. Het is nu een hele mooie gedenkplaats voor ons als familie. Ook bedankt voor het maken van de vogel solar lampjes. Ik was ze al kwijt en dacht die zijn vast weg, want er was een vogeltje afgebroken. Maar met de steen zijn ook de vogeltjes weer terug en zelfs gemaakt. Onze dank is groot dat ook jullie ons hebben bij gestaan tijdens ons grote verdriet van ook het verlies van onze vader. Het is fijn te weten dat hij de mooie steen zelf heeft uitgezocht voor onze moeder in 2021. Vriendelijke groet, C. M. en J. Z.
A. S.-H.
5 maanden geleden Leimuiden
Beste medewerkers van Boot, bij deze willen wij jullie bedanken voor het maken en plaatsen van de grafsteen van onze ouders. Het is heel mooi geworden en wij zien dat het met liefde is gemaakt en geplaatst. Nogmaals onze dank. Met vriendelijke groet, L. S. en A. S.-H.
E. K.
5 maanden geleden Katwijk
Goedemorgen Den, graag willen wij je hartelijk bedanken voor de goede zorgen ter attentie van het grafmonument van onze vader. Uiteraard ook namens mijn moeder. Voor zover dat kan zijn we hier heel erg blij mee en tevreden over. Ik wens je een fijne jaarwisseling toe en nogmaals dank! Hartelijke groet, E. K.
I. van O.
5 maanden geleden Noordwijk
Goedenavond, ik heb samen met mijn dochter het monument bewonderd en wij zijn er zeer content mee. Het is nog mooier geworden dan we hadden gedacht. Wij willen u ontzettend bedanken voor de verleende service. Wij wensen u en uw team gezellige feestdagen en een gezond 2024. Met vriendelijke groet, S. en I. van O.
L. R.-B.
6 maanden geleden Heemstede
Beste meneer Sprengers, wat een prachtig monument is het geworden ter nagedachtenis aan mijn echtgenoot! Ook de kleur van de sedum in combinatie met de leisteen is erg mooi. Heel hartelijk bedankt voor het advies, meedenken en goede raadgevingen. Het was bijzonder fijn dat ik gisteren gebeld werd en zodoende de mensen heb kunnen bedanken die het geplaatst hebben. Met vriendelijke groet, L. R.-B.
W. H.- van der H.
6 maanden geleden Voorhout
Goedemiddag, ik wil nogmaals benoemen dat wij erg blij zijn met het resultaat en hoe wij geholpen zijn door Den, nogmaals bedankt. Hartelijke groet, W. H.- van der H.
M. D.
7 maanden geleden Lisse
Beste Jaco, ik wil je hierbij bedanken voor het zo goed uitvoeren van mijn wensen. Ik vond de samenwerking met jou en met het team dat geplaatst heeft heel fijn. Wil je de beeldhouwer, ben slecht in namen maar dacht Marie, bedanken voor haar perfecte werk. Groeten M. D.
M. N.
7 maanden geleden Aalsmeer
Beste Den, we hebben het grafmonument gezien en we vinden het erg mooi! Precies zoals we in gedachten hadden. En door je goede advies ook warm. Hartelijk dank voor je hulp! Met vriendelijke groet, M. N.
M. B.
8 maanden geleden Noordwijk
Goedemorgen Den, gistermiddag kwam ik op het kerkhof, heb het monument gezien, vind het echt heel mooi geworden, ben er blij mee. Complimenten voor het vakwerk, en dank voor de goede verzorging. Met vriendelijke groet, M. B.
M. H.
8 maanden geleden Noordwijkerhout
Hoi Jaco en Den, inmiddels is het graf van mijn vader alweer een paar weken af. Ondertussen hebben we er wat houtsnippers omheen gelegd en wat plantjes erbij geplaatst. We zijn er erg tevreden over en willen jullie dan ook bedanken voor het meedenken en het helpen realiseren van dit unieke plekje. Met vriendelijke groet, M. H.
Y. S.
8 maanden geleden Hoofddorp
Beste Ilona, hierbij wil ik nog aan jullie doorgeven dat ik de uitvoering van onze opdracht goed geslaagd vind. Ik ben vorig weekend naar het graf geweest en vond de uitvoering zoals we deze gezamenlijk hebben besloten, dus ook met een tekst rechtsboven, erg mooi. Fijn dat u dat nog geadviseerd heeft! Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Y. S.
E. O.
9 maanden geleden Noordwijk
Goedemorgen Den, super bedankt voor de snelle afwikkeling! Met vriendelijke groet, E. O.
J. N.
9 maanden geleden Katwijk
Beste Jaco, het grafmonument is naar ieders tevredenheid geplaatst, ziet er keurig uit en heb al veel complimentjes gekregen. Bedankt voor de samenwerking. Met vriendelijke groet, J. N.
G. S.
10 maanden geleden Maarssen
Hallo Rob, bedankt voor de goede zorgen bij het plaatsen van het monument. Het ziet er prachtig uit. Met vriendelijke groet fam. S.
E. van den B.
10 maanden geleden Noordwijk
Beste Den, wat snel en wat is het mooi geworden! Gisteren gelijk de plantjes erin gezet en het kaarsje aangestoken. Bedankt voor de snelle service! Met vriendelijke groeten, E. van den B.
T. van den B.
11 maanden geleden Noordwijk
Bedankt voor het uitstekende werk dat uw bedrijf heeft verricht. Het was een genoegen om zaken te doen met jullie allemaal en in het bijzonder met Den. Groeten, T. van der B.
A. K.
11 maanden geleden Haarlem
Beste Den en collega’s, nogmaals bedankt voor de warme zorgen die jullie ons hebben gegeven om een mooi grafmonument te maken voor mijn man en vader. Het is geworden zoals we het in onze gedachten hadden. Hartelijke groet, A. K.
J. Z.
11 maanden geleden Roelofarendsveen
Beste Miranda, wat is het een mooi monument geworden! We zijn er erg blij mee. Veel dank, B., W. en J. Z.
S. van den B.
11 maanden geleden Noordwijk
Hello Jaco, dat ziet er nu perfect uit; wow, echt geweldig. Met dank voor faire behandeling. Het was een genoegen om met je bedrijf te werken. De vakkundigheid die alles uitstraalt, is echt van hoog niveau. We zijn erg blij dat beide graven nu in perfecte staat verkeren en klaar zijn voor de komende 10 jaar (waar we de grafrechten voor hebben voldaan). Heel hartelijk dank hiervoor. Best regards from Bantam, Connecticut, USA, J-A. en S. van den B.
A. van der P.
11 maanden geleden Haarlemmerliede
Goedemiddag, namens de familie wil ik jullie hartelijk danken voor het maken van de gedenksteen van onze moeder en broer. We zijn erg tevreden over het resultaat en de samenwerking met jullie. Hartelijke groet, A. van der P.
E. V.
1 jaar geleden Langeraar
Hoi Jaco, bedankt voor het regelen van een fantastisch mooie steen. Met vriendelijke groet, E. V.
E. D.
1 jaar geleden Voorburg
Goedemorgen, het is prachtig geworden, dank! Met vriendelijke groeten, E. D.
J. H.
1 jaar geleden Leiden
Geachte heer Vuijk, graag wil ik u mijn complimenten geven over de vervulling van mijn vraag aan u om de grafsteen van mijn broertje, G., te herstellen. Alle lof! Vandaag was het de eerste keer dat ik met mijn partner in Leiden was en natuurlijk heb ik de begraafplaats en het graf bezocht. Geweldig hoe het is opgeknapt! Nogmaals mijn hartelijke dank! Met vriendelijke groet, J. H.
C. van K.
1 jaar geleden Rotterdam
Goedemorgen Den, gisteren hebben we op een fijne manier stil kunnen staan bij de verjaardag en overlijden van mijn schoonmoeder.  Wij vinden allen dat het mooi is geworden zo. Nogmaals dank je wel. Met vriendelijke groet, C. en C. van K.
R. V. 
1 jaar geleden Noorden
Beste Den, Miranda en medewerkers Boot, het is ontzettend mooi geworden. Alles klopt bij elkaar, heel persoonlijk. Het was wel spannend om het uit te zoeken en dan in het echt te zien. De kaars was er ook bij gezet, bedankt daarvoor. Wat voor kaars is dit en waar kunnen we die kopen? Veel beter dan een grafkaars. Wil wel dezelfde eigenlijk. Met vriendelijke groet, R., M. en fam. V. 
S. H.
1 jaar geleden Driehuis
Beste Den Sprengers, wij hebben gister de steen gezien. We vinden het heel mooi geworden, letters met witte inkleuring zijn we heel tevreden over. Het is een fijne gedenkwaardige plek geworden. Dank voor het meedenken en adviezen. Met vriendelijke groet, S. H. en M. B.
S. S.
1 jaar geleden Amsterdam
Goedemiddag heer Sprengers, afgelopen week hebben wij een bezoek gebracht aan het graf van onze (schoon)ouders. Wij zijn blij met het eindresultaat en willen jullie danken voor de uitvoering en het prettige contact. Hartelijke groet, Fam. S.
G. S.
1 jaar geleden Sassenheim
Beste Jaco, nog dank voor het berichtje. Vanmiddag zijn we met zijn vieren gaan kijken bij het graf. We waren blij verrast toen we de steen zagen. Echt heel mooi!! Dank voor jouw moeite en advisering bij aankoop en aanpassen alle details. Het had niet beter kunnen zijn. Vriendelijke groet, L., W., E. en G. S.
F. van B.
1 jaar geleden Hillegom
Beste Den, ik ben zelf dit weekend naar het kerkhof geweest en het ziet er inderdaad heel mooi uit. Dank voor jullie advies en correcte afhandeling. Met vriendelijke groeten, F. van B.
R. S.
1 jaar geleden Lisse
Beste Miranda, na het mailtje van Ilona over het terugplaatsen van de steen van opa en oma en de plaatsing van het monument van onze moeder J. G. was ik uiteraard erg nieuwsgierig. Gisteren ben ik gaan kijken en wat is het prachtig geworden. De steen van opa en oma opgeknapt. Het monument met vlinder voor mama is helemaal geworden zoals wij het wilden. Ontzettend bedankt. Uiteraard mag deze review op jullie website geplaatst worden. Met vriendelijke groet, R. S.
O. van R.
1 jaar geleden Roelofarendsveen
Goedemiddag Den, wij zijn zeer tevreden met het opgeknapte monument van onze moeder, ziet er weer als nieuw uit. Ook het monument van onze vader staat er weer netjes bij. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Fam. van R.
M. S.
1 jaar geleden Sassenheim
Goedemiddag mevrouw Duivenvoorden, de tekst op de grafsteen ziet er weer netjes uit. Mijn hartelijke dank! Met vriendelijke groet, M. S.
H. Z.
1 jaar geleden Roelofarendsveen
Goedemiddag Ilona, Dank je wel voor het bericht. We zijn zeer tevreden over het boek. Het is nu zo, zoals we voor ogen hadden. Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, H. Z.
J. K.
1 jaar geleden Nieuwveen
Het ziet er schitterend uit, mooier dan we ons konden voorstellen. Die lichte steentjes maakt het volgens ons nog mooier. Onze dank dus voor uw inspanningen. Met vriendelijke groet, mede namens broer en zus, J. K.
S. H.
1 jaar geleden Noordwijk
Beste Ilona, wat zijn we je dankbaar voor al je hulp met dingen bij elkaar zoeken. Toen we gisteren op de begraafplaats gingen kijken kwam alles bij elkaar! Wat is het prachtig geworden. Ik stuur je nog een foto als we de plantjes hebben neergezet zodat het compleet is. Nogmaals dank ook namens mijn moeder en mijn zussen. Hartelijke groeten, S. H.
C.M. N.
1 jaar geleden Leiden
Goede morgen mevrouw Duivenvoorden, fijn dat het allemaal gelukt is ondanks het slechte weer. Dank u wel. Ook namens de familie. Vriendelijke groeten, C.M. N.
R. S.
1 jaar geleden Overveen
Beste Ilona, dank voor het bericht en super goed dat het monument voor 2 november klaar was. Heel veel dank. Vriendelijke groet, R. S.
C. K.
1 jaar geleden Amsterdam
Dank voor jullie bericht en fijn dat de steen er weer staat. Ik heb de afstemming met Den als plezierig ervaren. Vriendelijke groet, C. K.
J.A. R.
1 jaar geleden IJmuiden
Hoi Ilona, vergeten te mailen: graf zag er perfect uit!!
D. J.
1 jaar geleden Ter Aar

Beste heer Sprengers, we hebben de steen gezien en zijn heel tevreden. Dank u wel voor uw goede zorgen. Met vriendelijke groet D. J.

R. K.
1 jaar geleden Oegstgeest

Hello Ilona, good friends of mine added some plants to the gravesite this past weekend. The updated monument looks great. Our family is very pleased with the work that was done. I will pass along the images to others in our family that will appreciate them. Since all of the family live outside of the Netherlands, pictures are the only way to share these memories. Many thanks, R. K. 

M. P.
1 jaar geleden Alphen aan den Rijn

Beste Den, ik had je belletje gemist, maar heb terug gebeld en kreeg een vrouwelijke collega aan de lijn. Wat een mooi resultaat! Onwijs blij mee! Voelt goed dat het vandaag toch zo goed als af is gekomen! Vandaag 63 jaar geleden kozen mn ouders voor elkaar. Vandaag toch een symbolisch moment weer samen met tekst en opgemaakt tuintje en een mooi graf! Het geeft rust… We kijken uit naar de foto van ons ouders op het graf. Onwijs bedankt… Voor het regelen dat het toch vandaag mogelijk was! Ondanks het gemis geeft het vandaag toch een bijzonder tintje! Groet M. P. , broers en zus

B. L.
1 jaar geleden Den Haag

Beste heer Sprengers, vandaag ben ik toch even wezen kijken, en het ziet er echt prima uit. Nogmaals veel dank, B. L.

J. van der Z.
1 jaar geleden Haarlem

Hallo Den, het ziet er allemaal perfect uit. De kaars brandt, de plantjes staan erin. We zijn er heel blij mee. Bedankt voor alle tijd en adviezen. Bijgaand nog even een foto met beplanting en bloemen. Hartelijke groet, J. en J. van der Z.

H. L.
1 jaar geleden Nieuw-Vennep

Goedendag, ik ben vandaag gaan kijken bij steen en kan niet anders zeggen dan dat het er keurig netjes uitziet. Ik ben er blij mee, net als rest van de familie. Met vriendelijke groet, H. L.

D. van W.
1 jaar geleden Lisse

Goedemorgen, de steen is mooi geworden. Ik ben bij het graf wezen kijken. Vriendelijke groet, D. van W.

H. A.
1 jaar geleden Noordwijk

Hi Den, dank voor de update! En heel fijn dat je zo snel de herstelwerkzaamheden hebt kunnen regelen. Zeer gewaardeerd! Met vriendelijke groet, H. A.

M. de K.
1 jaar geleden Lisse

Beste Jaco, heb van Ilona een mailtje gehad, dat jullie gisteren de steen van mijn moeder teruggeplaatst hebben. Ben er even naar toe geweest en het ziet er keurig uit! “Blij” mee. Dank je wel voor de prettige samenwerking. Hartelijke groeten, M. de K.

K. P.
1 jaar geleden Nieuwveen

Beste heer Sprengers, het monument ziet er prachtig uit. Alles is zeer naar wens verlopen, dank daarvoor. Met vriendelijke groet, K. P.

J. D.
1 jaar geleden Leiderdorp

Beste dhr Spengers, bedankt voor de aanvulling van onze moeder op het monument. Het is een mooie herinnering geworden. Alles ziet er netjes uit. Met vriendelijke groet, J. D.

D. W.
1 jaar geleden Leidschendam

Hoi Den, hij ziet er mooi uit, dank je!!! Groet, D. W.

B. W.
1 jaar geleden Uithoorn
Goedemorgen, het is prachtig geworden! Met vriendelijke groet, B. W.
H. van B.
1 jaar geleden Nieuwkoop

Geachte heer Sprengers, wij zijn zeer tevreden met de terugplaatsing. Met vriendelijke groet, H. van B.

K. J.
1 jaar geleden Zandvoort
Wij willen jullie bedanken voor hoe prachtig de steen en graf van mijn moeder is geworden. Super bedankt! Groeten S. en K. J. 
J. H.
1 jaar geleden Bennebroek

Dank voor het plaatsen van het grafornament. Het is echt heel mooi -en bijzonder- geworden! Vriendelijke groet, J. H.

M. D.
1 jaar geleden Amstelveen
Goedemiddag Jaco, inmiddels is de steen geplaatst. Via deze weg wil ik je hartelijk bedanken voor het door jou gedane werk en het contact. We zij blij met het monument zoals het er nu staat. Met vriendelijke groet, M. D. en familie
M. S.
1 jaar geleden Bloemendaal

Goedemorgen heer Vuijk, gisteren ben ik gaan kijken bij het monument, het ziet erg mooi uit, waarvoor mijn dank. Met vriendelijke groet, M. S.

M. van der T. 
1 jaar geleden Hazerswoude

Goedemorgen Jaco, dank voor je bericht. We hadden het al gezien, mijn vader gaat elke namiddag naar het kerkhof. Dank voor jullie werk. Het ziet er mooi uit. M. van der T. 

C. M.
1 jaar geleden Voorschoten

Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M.

L. O.
1 jaar geleden Zandvoort

Beste Jaco, ik ben zondag wezen kijken en het is prachtig. Ik heb mijn vader nog niet kunnen meenemen maar wel een foto laten zien en hij vond het ook heel mooi. De positionering is ook goed. Hartelijk dank! Groeten, L.

H. M.
1 jaar geleden Hoofddorp
Beste firma Boot, vanmorgen een bezoek gebracht aan de Iepenhof. Het monument ziet er mooi uit. Precies zoals ik wilde. Hartelijk dank voor de goede uitvoering. Met vriendelijke groet H. M.
B. van der K.
1 jaar geleden Warmond

Hartelijk dank voor de snelle reactie, Jaco.  We vinden het erg mooi. De steen komt ook heel mooi uit met dat marmer. We vinden het erg geslaagd. Nogmaals bedankt voor de snelle uitleg en foto. Met vriendelijke groeten, B. en M. van der K.

B. B.
1 jaar geleden De Zilk

Hoi Den, ziet er heel mooi uit. Dank namens ons allemaal! B. B.

H. van A.
1 jaar geleden Amsterdam

Goedemorgen Den, veel dank voor jullie werk afgelopen vrijdag! Wilde je nogmaals bedanken voor je flexibiliteit in de tijd, ook namens mijn broer, zussen en de vrouw van m'n vader.  We hebben een heel mooi afscheid gehad. De steen is ongelofelijk mooi geworden! Hartelijke groet, H. van A.

C. F.
1 jaar geleden Hoofddorp

Bedankt voor het doorgeven, en voor het werk, Den! Wellicht ten overvloede meld ik nog, dat de familie blij is met het eindresultaat en het mooi vindt. Vriendelijke groeten, C. F.

N. V.
1 jaar geleden Bodegraven
Goedemiddag Den, bedankt voor je berichtje. Ik ben er net even geweest, het ziet er prima uit! Met vriendelijke groet, N. V.
Y. S.- van den B.
1 jaar geleden Noordwijkerhout

Goedemiddag meneer Sprengers, wij zijn wezen kijken in Noordwijkerhout en zijn tevreden met het resultaat.  Het ziet er mooi uit, bedankt hiervoor. Vriendelijke groet, Y. S.- van den B.

H. van R.
1 jaar geleden Katwijk

Beste Den, ik ben gistermiddag even gaan kijken, ziet er keurig uit, bedankt. Groeten, H. van R.

J. M.
1 jaar geleden Hillegom

Beste Den, dankjewel dat het grafmonument voor het weekend is geplaatst, familie heeft het bezocht. Het ziet er prima uit. Met vriendelijke groet, J. M.

J. K.
1 jaar geleden Noordwijkerhout

Beste Miranda en Den, vanavond zijn we op het kerkhof geweest. Het grafje van L. ziet er heel mooi uit! Bedankt voor alle goede zorgen! Groetjes J. en J. 

M. R.
1 jaar geleden Hoofddorp
Beste heer Sprengers, wij zijn erg content met de wijze waarop jullie de grafbedekking van dhr. M. hebben teruggeplaatst. Mijn man kon er gelukkig nog een kijkje bij nemen. Hartelijk dank dus van onze kant. Met vriendelijke groet, Fam. R.
N.J. T.
1 jaar geleden Heemstede

Geachte heer Vuijk, gisteren hebben mijn kinderen en ik een bezoek gebracht aan het kerkhof aan de Herfstlaan in Heemstede. Het is een eenvoudig maar stijlvol grafmonument geworden. Precies wat wij er van hadden verwacht. Ik wil u heel hartelijk danken voor de aandacht en de zorg die aan de uitvoering van de opdracht is besteed. Met vriendelijke groet, N.J. T.

E. O.
1 jaar geleden Voorhout

Goedemorgen Den, hij ligt er mooi bij! Bedankt voor je  hulp en advies. Ook namens mijn moeder :) Fijne dag, Groetjes van E. O.

A. van den H.
1 jaar geleden Leiden

Goedemiddag, de rekening is betaald. Vriendelijk bedankt voor de fijne samenwerking en jullie geduld :) Ziet er keurig uit. Vriendelijke groet, A. van den H.

J. K.-van E.
2 jaren geleden Leimuiden

Goedemiddag meneer Sprengers, hartelijk dank voor het plaatsen van de gedenksteen op het graf van onze broer, het zag er keurig uit. Vriendelijke groet, J. K.-van E.

S. van der M.
2 jaren geleden Haarlem

Goedemiddag, een aantal weken geleden heeft u het graf van mijn vader geplaatst. Het is echt heel mooi en we zijn er "blij" mee. Met vriendelijke groet, S. van der M.

J. G.
2 jaren geleden Noordwijk

Dag Den, deze mail was in mijn spam terechtgekomen. Vandaar deze late reactie. Mijn vader had de mail wel op tijd gezien. We hebben het graf inmiddels bewonderd en we zijn er blij mee. Hartelijk dank voor de goede verzorging. Speciale dank aan Jaco Vuijk voor zijn hulp bij het uitzoeken. Met vriendelijke groet, J. G.

S. en A. S.-P.
2 jaren geleden Wassenaar

Beste mensen, hierbij willen we u vertellen dat we zeer tevreden zijn over het resultaat.  Met vriendelijke groet, S. en A. S.-P.

C. van D.-B.
2 jaren geleden Heemstede

Ls, vanavond naar het graf geweest. Het staat/ligt er netjes bij. Van de week wat planten er bij, ziet het er goed uit. Bedankt. Met vriendelijke groet,  C. van D.-B.

M. H.
2 jaren geleden Roelofarendsveen

Bij deze wil ik bedanken voor de keurige verzorging van het graf. Met een vriendelijke groet, M. H.

T. A.
2 jaren geleden Leiden

Beste Den, tot tranen geroerd.. heel mooi. Hartelijke groet, T. A.

M.T.
2 jaren geleden Alphen aan den Rijn

Beste, vanmiddag even wezen kijken, Mooi!! Met vriendelijke groet, M. T.

C. P.
2 jaren geleden Amsterdam

Geachte heer, mevrouw, de steen is erg mooi geworden, nogmaals hartelijk dank daarvoor. Hartelijke groet, C. P.

A. V.
2 jaren geleden Amsterdam
Beste Den, de grafsteen is erg mooi geworden. De kleur van de steen en de letters op de grafsteen plus het lettertype zien er allemaal mooi uit. Bedankt voor je geduld, je goede hulp en adviezen. Vriendelijke groet, A. V
J. L.
2 jaren geleden Nieuw-Vennep

Beste relatie, hartelijk dank voor de goede zorgen/service. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het grafmonument ziet er goed uit. Met vriendelijke groeten, J.L.

C. W.
2 jaren geleden Sassenheim

Hallo Den, hartelijk dank voor de goede zorgen. Met vriendelijke groet, C. W.

M. L.
2 jaren geleden Lisse

Goedemorgen Den, het is gelukt om het monument gisteren te plaatsen hebben we inmiddels gezien, heel fijn. En het is heel mooi geworden, we zijn er blij mee. Heel erg bedankt! Groeten M. L.

D. G.
2 jaren geleden Bennebroek

Beste Jaco, vanmorgen bezocht ik met een van mijn kinderen het graf van mijn ouders en echtgenote, bij de NH Kerk te Bennebroek. Ik had het nog niet “in het echt” gezien. Het graf monument ziet er prachtig uit, heel netjes en zorgvuldig opgeknapt en geplaatst. Onze complimenten voor het resultaat en nogmaals dank voor het prettig zaken doen. Met vriendelijke groet, D. G.

C. van D.
2 jaren geleden Katwijk

Hallo Miranda, gisteren liet jouw collega Jaco een voicemail achter. De steen was weer teruggeplaatst op het graf van mijn ouders. ik ben gisteravond na mijn werk even wezen kijken. Zou je Jaco willen bedanken. Het ziet er netjes uit.  C. van D.

F. van der L.
2 jaren geleden Aalsmeer
Geachte mevrouw Hensen, wij willen u hartelijk bedanken voor het aanpassen van de steen. Het ziet er heel goed uit. Met vriendelijke groet, Fam. van der L.
P. O.
2 jaren geleden Hillegom

Beste meneer Vuijk, afgelopen vrijdag zijn wij op het Jozefkerkhof in Hillegom geweest om de steen te bekijken. Die ziet er mooi uit. We zijn tevreden over het resultaat. De steen kan weer jaren mee. Met vriendelijke groet, P. O.

P.  K.
2 jaren geleden Zandvoort
Beste Den, Dank voor de info en de goede service. Inmiddels is de factuur ook betaald. Vriendelijke groet, P.  K.
J. G.
2 jaren geleden Nieuw-Vennep
Goedemiddag Ilona, Ik heb het gisteren gezien en het ziet er goed uit. De letters/tekst komt goed overeen met dat van mijn vader, wat er al op stond. Vriendelijke groet, J. G.
M. V.
2 jaren geleden Hoofddorp
Beste Jaco, heel erg bedankt voor het toch nog zo snel terugplaatsen van de steen. Ik vind de steen erg mooi geworden. Vriendelijke groet, M. V.
G. D.
2 jaren geleden Aalsmeer
Hoi Jaco, dank je wel! We zijn erg benieuwd en gaan snel een keer kijken. Bedankt ook voor de prettige communicatie. Groet G.
A. de M.
2 jaren geleden Oegstgeest
Hallo, ik wil u terugkoppelen dat wij nu tevreden zijn over de plaatsing van de grafsteen van Jan Dirk de Mare. Fijn dat u op korte termijn de plaatsing kon verbeteren in de afgesproken situatie. Complimenten voor uw handelen. Groeten van A. de M.
R. en P. T.
2 jaren geleden Lisse
Zojuist zijn wij naar Duinhof geweest. Wat een verrassing dat het grafmonument van M. geplaatst is. Prachtig!!! Dank jullie wel! R. en P. T.
D. H. G.
2 jaren geleden Bennebroek

Beste meneer Vuijk, het ziet er prachtig uit en ik zal binnenkort een bezoek brengen aan het graf. Zeer bedankt voor het resultaat en het nakomen van afspraken. Met vriendelijke groet,
D. H. G.

H. J. C. B.
2 jaren geleden Sassenheim

Jullie zijn super! Met vriendelijke groet, H. J. C. B.

L. A.
2 jaren geleden Lisse
Geachte heer, Beste Jaco (en collega’s), het is een aantal weken later dan gepland, maar toch wilde ik u nog graag bedanken voor uw inzet rondom mijn vaders grafsteen (D. A., graf geplaatst op 20/1). Dank voor uw medewerking wat betreft de belettering en de uiteindelijk zeer snelle plaatsing van de steen. Het was voor ons als familie waardevol dat dit gereed was net binnen een jaar na zijn overlijden. Wij zijn heel erg blij met en dankbaar voor het eindresultaat. Met vriendelijke groet, L. A.
H. S.
2 jaren geleden Leimuiden
Dag, afgelopen zaterdag hebben wij het resultaat van de plaatsing van de steen op het graf van mijn ouders gezien. Het ziet er keurig uit. Veel dank daarvoor. Mooi ook dat het bloemstuk niet is weggegooid, maar op het grondgedeelte is teruggelegd. Nogmaals dank voor de prettige dienstverlening en communicatie. Met vriendelijke groet, H. S.
S. E.
2 jaren geleden Oegstgeest

Beste Jaco, hartelijk dank voor de foto’s en al je hulp. Ik hoop eind maart in Nederland te zijn en dan ga ik natuurlijk meteen kijken. Hopelijk slaat het Sedum nu wel aan. Mochten er problemen zijn dan laat ik je het natuurlijk weten. Groeten S. E.

R. B.
2 jaren geleden Sassenheim

Beste Jaco, dank je wel voor het bericht en de foto's. Het geheel ziet er inderdaad prachtig uit, precies wat ik bedoelde. Een natuurlijke tegenhanger van de grafsteen ernaast met mijn moeders ouders uit de jaren dertig, tegelijk net anders en toch stijlvol en "oud". Het medaillon met de sneeuwklok is ook mooi geworden, mijn dank ook aan de mevrouw die het handwerk heeft gedaan (ik ben haar naam even kwijt). Morgen hoop ik er even te gaan kijken. Vriendelijke groeten, R. B.

H. D.
2 jaren geleden Hoofddorp

Goedemorgen Den, ik ben bij de begraaf plaats geweest dank uw wel ziet er keurig uit. M.V.G. H. D.

M.-C. W.
2 jaren geleden Lisse

Goedemorgen Den, je bent mij net voor. We zijn al wezen kijken en het monument is geheel naar wens. Het was achteraf goed om voor een andere letter en kleur te kiezen. Het verschil tussen de stenen is minimaal. Nogmaals hartelijk dank voor je adviezen. Met vriendelijke groet, M.-C. W.

N. B.
2 jaren geleden Rijnsburg

Goedemiddag! Ik ben bij de steen van mijn man geweest en ben zeer tevreden, keurig netjes. Ik heb de plantjes er direct in gezet. Bedankt en zie de rekening tegemoet!!! N. B.

P. M.
2 jaren geleden Nieuw-Vennep

Goedemorgen, bedankt voor het terugplaatsen. We zijn gisteren geweest en het ziet er mooi en goed uit, waarvoor dank. Met vriendelijke groeten, P. M.

A. van der Z.-K.
2 jaren geleden Lisse

Goedemorgen Den, wij zijn dinsdag op de begraafplaats geweest. Het monument ziet er weer mooi uit en het is geworden zoals wij het bedoeld hebben. Bedankt hiervoor! Met vriendelijke groet, ook namens mijn moeder en zus, A. van der Z.-K.

I. L.
2 jaren geleden Noordwijk

Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L.

E. A.
2 jaren geleden Lisse

Goedenavond Jaco en Den, gisteren hebben we met het hele gezin het grafmonument bekeken. Geweldig, we zijn heel blij met het resultaat. Ook van harte dank voor: adviezen en geduld. Met vriendelijke groet, E. A.

R. V.
2 jaren geleden Hillegom

Goedemiddag Ilona, ik heb het monument bekeken. Het ziet er perfect en naar tevredenheid uit. Met vriendelijke groet, R. V.

G. G.
2 jaren geleden Voorhout
Geachte mevrouw Duivenvoorden, namens mijn moeder wil ik u heel erg bedanken. Het ziet er weer heel mooi uit. Dank voor de goede zorgen. Met vriendelijke groet, G. G.
 
A. R.
2 jaren geleden Oude Wetering

Goedemorgen meneer Sprengers, bedankt voor uw bericht en voor de correcte oplevering. Ik heb het monument gisteren gezien, het is keurig. Met vriendelijke groet, A. R.

G. de J.
2 jaren geleden Oegstgeest

Goedendag Hr. Sprengers, hartelijk dank voor het plaatsen van de steen. Het graf ziet er verzorgd uit. Wat mij betreft is de plaatsing geheel naar wens verlopen. Met vriendelijke groet, G. de J.

D. van H.-S.
2 jaren geleden Noordwijkerhout

Geachte heer/ mevrouw, vanmorgen was ik toevallig bij de Jozefkerk in Noordwijkerhout en tot mijn verrassing zag ik een vrachtwagen van jullie bedrijf staan. Uw medewerkers waren bezig met het afladen van een steen. En laat dat nu net de steen zijn voor op het graf van mijn ouders. Ik was heel erg blij! Na mijn werkzaamheden ben ik gaan kijken hoe het geworden was en ik ben er heel blij mee! Ik heb meteen een foto gemaakt en naar al mijn broers gestuurd. Mede namens hen wil ik u heel hartelijk bedanken. Met vriendelijke groet, D. van H.-S.

J. en A. R.
2 jaren geleden Warmond

Ziet er goed uit, we zijn zeer tevreden. J. en A. R.

I. Z.
2 jaren geleden Almere

Goede morgen, nogmaals bedankt. We zijn heel erg blij met de steen. I. Z.

E. E.
2 jaren geleden Heemstede

Beste heer Sprengers, beste Den, ik wil je bedanken voor de professionele en begripvolle wijze waarop je mij van dienst bent geweest. Je bent een uitstekende representant van jullie prachtig bedrijf. Het gaat jullie allen goed! Hartelijke groet van, E. E.

B. A. van B.
2 jaren geleden Aalsmeer
Hey Jaco, wat is het graf gaaf geworden zo, erg bijzonder! Dank hiervoor. Vanmiddag gaan wij het hoedje met de familie plaatsen, dan is die helemaal af. Vriendelijke groet, B. A. van B.
E. van H.
2 jaren geleden Hillegom

Beste Boot Natuursteen BV, heel hartelijk dank voor een mooie grafsteen voor mijn man.
Met vriendelijke groet, E. van H.

M. W.
2 jaren geleden Rijnsburg

Goedemorgen heer Sprengers, dank voor uw bericht. Afgelopen weekend zijn mijn zus en ik naar Rijnsburg geweest en hebben het graf  bezocht van onze ouders. De steen is mooi gerestaureerd en wij zijn erg blij met het eindresultaat, waarvoor onze dank. Hartelijke groet,
M. W.

M. ten B.
2 jaren geleden Amsterdam

Beste Jacco, hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Vriendelijke groet, M. ten B.

B. K.
2 jaren geleden Hillegom
Beste Jaco, het monument ziet er erg mooi uit, we zijn er zeer tevreden over! Bedankt voor de fijne samenwerking. Vriendelijke groet, B. K.
N. de J.-K.
2 jaren geleden Bennebroek

Goedemorgen Jaco, hartelijk dank voor het plaatsen van het grafmonument. Wij als kinderen vinden het allemaal heel mooi geworden. Onze hartelijk dank hiervoor. Met vriendelijke groet, N. de J.-K.

H. J.
2 jaren geleden Voorhout

Beste Ilona, bedankt! Het ziet er netjes uit. Met vriendelijke groet, H. J.

M. S.
2 jaren geleden Amsterdam
Goedemorgen Jaco, nog bedankt voor het ingesproken bericht. Ja, ik kon niet opnemen, want ik had de middagdienst. Maar was super blij met uw mededeling. Echt waar. Wat het voor mij nog mooier maakt, is dat het monument, op tijd gelegd is. Reden waarom, omdat onze wijlen moeder haar verjaardag op 01 december is. En ik weet zeker, dat ze haarstikke blij is, om in haar “huisje” te mogen vertoeven. Dankbaar, na het zo lang wachten, dat dit eindelijk gerealiseerd kon worden. Corona doet met ons. Maar goed, kan nu even nog niet gaan kijken, omdat ik nog in de middagdiensten zit. Maar heb de VOLSTE VERTROUWEN, dat jullie een goed product hebben aangeleverd. Ja, we zijn als kinderen, een beetje verspreid. Arnhem, Almere en Lelystad. Maandag ben ik vrij, dan ga ik zeker naar de begraafplaats. Trouwens, ik gun het monument ook de tijd, om goed te drogen. Vooral de lettertjes. Zoals u dat aangaf in uw voicemail. Met vriendelijke groet, M. S.
L. B.
2 jaren geleden Abbenes

Goedemorgen, we zijn even naar het graf gegaan en de steen ziet er netjes uit. Groeten, L. B.

C. A.
2 jaren geleden Leiden

Hallo Den, het graf zag er mooi uit. Bedankt. Met vriendelijke groeten, C. A.

N. J.
2 jaren geleden Noordwijk
Geachte heer Vuijk, mede namens mijn zus wil ik u graag hartelijk bedanken voor de steen op de begraafplaats in Noordwijk. De steen ziet er keurig uit. We zijn er ‘blij’ mee. Veel dank! Met vriendelijke groet, N. J.
P. N.
2 jaren geleden Driehuis
Dag meneer Vuijk, e.e.a. is tot mijn volle tevredenheid geïnstalleerd. Ik wil iedereen, die betrokken is geweest bij de keuze en voorbereidingen voor het plaatsen van het monument, hartelijk bedanken voor de getoonde betrokkenheid. Vriendelijke groet, P. N.
A. G.
2 jaren geleden Leiden

Dag Ilona, dank voor je mail. Ik ben gisteren met mijn dochters wezen kijken en de steen is erg mooi geworden, waarvoor dank. Met vriendelijke groet, A. G.

F. B.
2 jaren geleden Noordwijkerhout

Beste Ilona, Ja, we hebben het gezien. Ziet er weer keurig verzorgd uit! Heel hartelijk dank.
Met vriendelijke groet, F. B. Namens de familie W.

E. V.-P. 
2 jaren geleden Warmond

Goedemiddag heer Sprengers, ik ben vandaag naar het graf geweest. Het is erg mooi geworden. Bedankt. Met vriendelijke groet, E. V.-P. 
 

W. B.
2 jaren geleden Noordwijkerhout

Goedemorgen Den, we zijn net wezen kijken, en het ziet er netjes uit. Dank je wel! Groetjes W. B.

A. van D.
2 jaren geleden Noordwijk
Beste Den, het duurde even maar gisteren was ik in de gelegenheid naar de begraafplaats in Noordwijk te gaan om het grafmonument te bekijken. Ja, het ziet er mooi uit.  De steen is mooi en het is allemaal weer netjes gedaan. Ook namens mijn twee broers, hartelijk dank voor de goede afhandeling en de begeleiding in dit hele proces, van de keuze van de steen tot aan nu. Met vriendelijke groeten, A. van D.
L. van G.
2 jaren geleden Alphen aan den Rijn

Beste Miranda, dankjewel voor je bericht. Staat er netjes bij. Met vriendelijke groeten, L. van G.
 

E. van A.
2 jaren geleden Lisse
Beste Ilona, de grafsteen ziet er mooi uit en heel netjes geplaatst. De letters zijn mooi en mooi bijgewerkt. Dank u wel! Jammer dat het boekje er nog niet is, maar dat komt wel goed. Met vriendelijke groet, E. van A.
A. M.
2 jaren geleden Hoofddorp
Goedemorgen Den, zaterdag zijn we langs geweest en hebben we het monument kunnen bekijken. We zijn er erg blij mee en het is heel fijn om te horen dat het ook voorspoedig is verlopen. Ontzettend bedankt voor al je hulp. Met vriendelijke groet, A. M.
J. S.
2 jaren geleden Leiden
Beste Jaco, mijn broer heeft zojuist gekeken. Het ziet er keurig uit. Onze hartelijke dank! Met vriendelijke groet, J. S.
I. R.-van der V.
2 jaren geleden Haarlem

Beste mijnheer Vuijk, afgelopen zaterdag hebben wij het graf bezocht en het is zo geworden conform onze wensen. Met vriendelijke groet, I. R.-van der V.

N. G.
2 jaren geleden Amsterdam
Goedemiddag, wij hebben vanochtend de grafsteen bekeken, het ziet er erg netjes uit. Bedankt! Groeten, N. G.
L. A.
2 jaren geleden Noordwijkerhout

Goedemorgen Den, we hebben het gisteren inderdaad gezien en het ziet er prachtig uit. Dank jullie wel! Met vriendelijke groet, L. A.

S. van T.-V.
2 jaren geleden Oegstgeest

Hoi Den, geweldig resultaat. Nogmaals bedankt voor alles, ook namens iedereen. We zijn allemaal super tevreden. Met vriendelijke groet en een fijn weekend, S. van T.-V.

D. V.
2 jaren geleden Haarlem
Hallo Den, ik wil u nog even vriendelijk bedanken voor de steen. Hij is mooi geworden. Met vriendelijke groet, D.
M. van Z.
2 jaren geleden Katwijk

Goedemiddag Jaco, bedankt voor je bericht. Ik ben net naar de begraafplaats geweest en wil je laten weten dat ik heel erg tevreden ben met het resultaat. Het monument is helemaal naar wens. Dank je wel voor alle moeite die je voor ons gedaan hebt. Vriendelijke groeten, M. van Z.

J. van R. van der M.
2 jaren geleden Nieuw-Vennep

Beste Miranda, wat is de gravure van de camper mooi geworden. Hij is het echt helemaal. Mede door de mooie letterinscriptie is het fijn naar de steen te kijken. We zijn er erg blij mee. Dank daarvoor. Met vriendelijke groet, J. van R. van der M.

B. de V.
2 jaren geleden Roelofarendsveen
Dag Jaco, ik ben zojuist even wezen kijken en ik moet zeggen dat het er heel mooi uitziet. Volledig tevreden. Wat fijn dat het jullie zo snel is gelukt dit zo af te werken. Nogmaals mijn dank! Met vriendelijke groet, B. de V.
 
C. R.
2 jaren geleden Noordwijk

Beste mijnheer Sprengers, we zijn vanmorgen gaan kijken en ik ben er blij mee! Hartelijke dank, C. R.

B. van A.
2 jaren geleden Amsterdam

Beste meneer Sprengers, hartelijk dank voor uw bericht. Ik was met vakantie en ga vanmiddag kijken. Van mijn familie hoorde ik dat het erg mooi is geworden! Met vriendelijke groet, B. van A. 

M. B.
2 jaren geleden Aalsmeer
Hallo Den, we zijn geweest en het is heel erg mooi. Complimenten voor hoe het achtergelaten is. Het geeft ons een goed gevoel. Met vriendelijke groet, M.
C. I.
2 jaren geleden Leiden

Goedemiddag, wij zijn wezen kijken. Prachtige steen. We zijn er heel blij mee. Met vriendelijke groet, Mvr I.
 

R. van D.
2 jaren geleden Heemstede

Beste mevrouw Duivenvoorden, het eind resultaat vinden wij heel erg mooi geworden. Dank voor het verzorgen van de steen. Groet, R. van D.

L. P.
2 jaren geleden Hillegom

Goedemiddag, dank voor het bericht. Ben vanmiddag gelijk even gaan kijken en het zag er weer keurig uit! Fijn dat het zo snel alweer is terug geplaatst. Mvg, L. P. 

R. H.
2 jaren geleden Hoofddorp
Goedemorgen mevrouw Duivenvoorden, heel fijn dat het monument weer is teruggeplaatst. Deze week zijn we naar het graf geweest en we zijn blij dat het graf weer is aangekleed. We zijn zeer tevreden. Met vriendelijke groet, R. H.
 
H. van K.
2 jaren geleden Sassenheim

Goedemiddag Ilona, ik ben wezen kijken en het ziet er weer fris uit, mijn complimenten. Met vriendelijke groet van K.
 

H. van der M.-S.
2 jaren geleden Amstelveen
Beste Den, het ziet er prima uit, dank voor jullie inzet! Hartelijke groet, namens familie S, H. van der M.-S.
H. S.
2 jaren geleden Leimuiden

Hoi, sorry voor de late reactie, maar vergeten jou een bericht te sturen. De steen ziet er weer mooi uit, we zijn tevreden! Dank voor alles en de goede afhandeling. Groet, H. S. 
 

P. v. E.
2 jaren geleden Noordwijkerhout
Goedemorgen Den, heb de grafsteen gisteren gezien, zag er prachtig uit de gedenksteen van onze zus. En de opknapbeurt van onze moeders steen was ook super netjes. Met vriendelijke groet, P.
L. van der S.-D.
2 jaren geleden Vogelenzang
Dag Ilona, dank voor je mail. Het monument is erg mooi geworden, we zijn tevreden hoe het is terug geplaatst. Complimenten aan diegene die dit gedaan hebben. Hartelijke groet van L. van der S.-D.
S. K.-V.
3 jaren geleden Leiden

Goedemorgen, ik ben zaterdag wezen kijken bij mijn moeders graf. Wat is het prachtig geworden!! Ben er zo blij mee! Dank jullie wel!! Groetjes, S. 

M. B.
3 jaren geleden Amsterdam

Goedenavond Den, ik ben net op de begraafplaats geweest, jullie hebben prachtig werk afgeleverd. Bedankt hiervoor! Ik zie de rekening graag verschijnen. Groet, M. B.
 

Y. F.-T.
3 jaren geleden Noordwijk

Dag meneer Sprengers, hartelijk dank, de steen ziet er mooi uit! Mevr Y. F.-T.

J. V.-K.
3 jaren geleden Hillegom

Goedemiddag, wat zijn we blij met de mooie stenen. Iedereen vindt het mooi, dus complimenten. Met vriendelijke groet, J. V.-K.
 

J. R.
3 jaren geleden Lisse

Goedemorgen, hartelijk dank voor de mooie bos bloemen n.a.v...... de grafsteen van mijn echtgenoot G.-J. R. Het graf ziet er nu uit zoals ik het graag wilde hebben. Met vriendelijke groet, J. R. 
 

B. Y.
3 jaren geleden Sassenheim

Goedemorgen, vriendelijk bedankt. Net gelegd net voor de verjaardag van de overledene. Prachtig. Ik wacht de factuur af. Fijne dag, B. Y.

H. van der N.
3 jaren geleden De Zilk

Ik vind het er prachtig uitzien. Hartelijke dank voor de mooie afwerking! Met vriendelijke groet, H. van der N.
 

M.-P. van der H.
3 jaren geleden Hoofddorp

Geachte heer Sprengers, bij deze kan ik u doorgeven dat ik de grafsteen zelf inmiddels heb kunnen bekijken. De gaatjes zijn nu inderdaad mooi afgedicht. Dat geeft wel een geruststellend gevoel. Ik heb het ook aan mijn broer en zus doorgegeven. Wij willen u graag bedanken voor de goede nazorg. Met vriendelijke groeten, M.-P. van der H.
 

J. B.
3 jaren geleden Rijswijk

Goedemorgen mijnheer, dank voor de foto. Het monument ziet er heel mooi uit. Top. Met vriendelijke groeten, J. B.

A. van D.
3 jaren geleden Uithoorn

Beste Den, vrijdagmiddag zag ik jullie rijden en ben ik meteen gaan kijken: ja, de steen was geplaatst. Best even een ontroerend moment, het graf is compleet, de namen van vader en moeder op de steen. De steen weer op het graf. Jullie hebben het verzorgd achtergelaten, met de plantjes en de tulpen er weer op, een mooi geheel! En zelf gaan we dan nog verder met de beplanting. Hartelijk dank voor de deskundige en zorgvuldige afhandeling. Met vriendelijke groet, ook namens de broers, A. van D.
 

T. C.
3 jaren geleden Zandvoort
Geachte heer, dank voor uw bericht en fijn dat het monument is teruggeplaatst. Ik ga er dit weekeinde naar kijken. Ik wil u alvast bedanken voor de goede en prettige service. Met vriendelijke groet, T. C.
 
A. K.
3 jaren geleden Voorhout
Goedemorgen heer Sprengers, dank voor het bericht en voor uw diensten. A. K.
 
H. K.
3 jaren geleden Katwijk

Goedemiddag heer Sprengers, hartelijk dank voor uw bericht en voor de snelle service. Met vriendelijke groet, H. K.

L. van D.
3 jaren geleden Hoofddorp

Hallo Den, een beetje late reactie, maar nog bedankt voor het repareren van de letter. Met vriendelijke groet, L. van D. 
 

M. B.
3 jaren geleden De Zilk

Hi, vandaag wezen kijken. Helemaal top. Met vriendelijke groet, M. B.

E. K.
3 jaren geleden Voorschoten

Hoi Den, heel erg bedankt voor de goede zorgen. We zijn erg dankbaar voor het eindresultaat. Het is heel mooi geworden en nu met het hartje erbij compleet. Hartelijke groet, E. K.

A. M.
3 jaren geleden Heemstede

Beste Den, ik ben gisteren wezen kijken bij het graf. Het ziet er goed uit. Alleen het terugplaatsen van de oude steen had wel iets mooier gekund. Ik heb contact gehad met de beheerder van de begraafplaats en die gaat er voor zorgen dat de oude steen er weer mooi bij ligt. Bedankt voor alle goede zorgen. De rekening kunt u sturen zodat ik het kan betalen. Met vriendelijke groet, A. M.
 

L. van D.
3 jaren geleden Leimuiden

Goedemiddag, ik was vanmiddag op de begraafplaats en zag dat de steen geplaatst is. Echt heel mooi! Ik had eigenlijk ook willen vragen of jullie de liggende steen wilden schoonmaken. Dat ga ik dan maar zelf proberen. Met vriendelijke groet, L. van D.
 

I. H.
3 jaren geleden Leiderdorp
We zijn vanmiddag op het kerkhof geweest. Het is helemaal naar ons zin. Nog even de 2 planten geplaatst die er op horen. Bedankt alvast. Gr mevr H.
S. K.
3 jaren geleden Aalsmeer
Goedemorgen, bij deze wil ik je laten weten dat we zeer tevreden zijn over de steen die jullie geplaatst hebben. De steen voldoet zeer zeker aan onze verwachtingen. Dank je wel hiervoor. We hebben nu ook inzicht hoeveel ruimte er is om mooie planten te plaatsen bij het graf. Nogmaals onze dank voor de mooie steen en de goede service. Met vriendelijke groet, S. 
 
C. M.
3 jaren geleden Amstelveen

Goedemiddag dhr Sprengers, wij hebben net het monument gezien, en wij vinden het heel mooi! De steen, de tekst, de protea, en ook dat de viooltjes zijn terug geplaatst, heel fijn! Dank u wel. Vriendelijke groet, C. M.
 

O. van der P.
3 jaren geleden Wassenaar

Beste Den, bedankt voor de goede service en fijne communicatie. Wij willen graag de factuur betalen. Wanneer kunnen wij die ontvangen? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, O. van der P.

P. van der B.
3 jaren geleden Haarlem
Gechte hr. Den Sprengers, gisteren wezen kijken en de steen ziet er mooi uit. Keurig gedaan. Vandaag ook de rekening daarvoor ontvangen en zal dat vandaag overboeken. Nogmaals dank voor de tijd en behulpzaamheid en prettig contact in de voorbereiding. Met vriendelijke groet, P. van der B.
 
J. V.
3 jaren geleden Amsterdam

Goedemorgen morgen, het graf van mijn vader is echt mooi geworden, we zijn erg tevreden. Wat mij betreft mag je de rekening sturen zodat ik de erfenis kan afronden. Wat nog open staat zijn de 3 (2+1) dozen kaarsen en de ruitjes van de lantaarn. De dozen kom ik deze week ophalen en de ruitjes kunnen tzt vervangen worden. Dank en groeten J.
 

A. R.
3 jaren geleden Hillegom

Hi Den, afgelopen weekend bij het grafmonument van mijn vader geweest: ziet er keurig uit! Het is helemaal geworden wat mijn moeder en ik ons ervan hadden voorgesteld. Complimenten voor het geleverde werk! Nog een vraag: hebben jullie nog specifieke tips voor het onderhoud van het grafmonument? Zo ja, dan houd ik mij daarvoor aanbevolen. We hebben overigens jullie factuur inmiddels ontvangen en voldaan. Groeten, A.
 

M. B.
3 jaren geleden Lisse

Hoi Den, dank je wel voor vrijdag, we zijn erg blij met de steen! Ik naam aan dat ik nog een factuur krijg toch? Of heb ik die al gehad maar over het hoofd gezien? Groet, M.
 

G. van E.
3 jaren geleden Voorhout

Geachte, ik ben bij het graf geweest en wil even laten weten dat de monument er heel netjes uit ziet. Fijn dat alle letters die er al opstonden ook weer zijn “opgefrist” zodat het een mooi geheel vormt. Het viel mij alleen op dat het monument veel hoger ligt dan alle omliggende. Is daar een verklaring voor?  Met vriendelijke groet, G. van E.
 

J. van E.
3 jaren geleden Noordwijkerhout

Hallo Den en Jaco, sorry ik heb niet meer gereageerd na het terugplaatsen van het graf van mijn oom W. van E. Wat nu alleen nog gedaan moet worden is het opnieuw inkleuren van de bloemen, dat heeft geen haast want we zouden wachten tot de weersverwachting wat beter worden dan in de winterperiode. Ik lees het wel wanneer dit wordt gedaan. Ik wil jullie heel erg bedanken dat alles zo goed is geregeld en naar mijn volle tevredenheid. Hoe verdrietig het overlijden van mijn oom ook is, het is een troost wanneer zijn laatste rustplaats mooi is geworden. Met vriendelijke groet, J. van E.
 

J.-P. L.
3 jaren geleden Haarlem

Hartelijk dank voor het waterpas zetten. Met vriendelijke groet, J.-P. L.
 

M. M.
3 jaren geleden Leiden

Goedemiddag, prachtig werk geleverd. Echt hij is nog mooier dan gedacht. We gaan hem snel zelf even bekijken. Heel erg bedankt voor alles. Groet, M. M.
 

M. F.
3 jaren geleden Amsterdam

Geachte mijnheer Sprengers, ik heb inmiddels van mijn broer begrepen dat hij het graf weer van bloemen heeft voorzien. Hij vond de steen er mooi uitzien. Nogmaals bedankt. Ik heb de factuur zojuist betaald. Met vriendelijke groet, M. F.

A. V.
3 jaren geleden Alphen aan den Rijn

Geachte heer Sprengers, ik heb al een foto van het monument ontvangen van mijn zwager, het ziet er keurig uit. Dank hiervoor, we zijn er blij mee. Met vriendelijke groet, A. V.
 

J. V.
3 jaren geleden Amstelveen

Goedenavond, heel fijn dat het monument weer is teruggeplaatst. Ik was aan het eind van de middag op de begraafplaats en zag het tot mijn grote verrassing. Veel sneller dan verwacht. Ziet er erg mooi uit. Dank. Met vriendelijke groet, J. V.
 

I. Z.
3 jaren geleden Roelofarendsveen

Goedemorgen hr Sprengers, Ik wil jullie heel hartelijk danken voor het plaatsen van de steen. Het ziet er inderdaad prachtig uit. Wij zijn er erg blij mee. Met vriendelijke groeten, I. Z. 
 

J. S. – van der K.
3 jaren geleden Rijnsburg

Geachte heer Sprengers, vandaag ben ik op de begraafplaats geweest en heb  gezien dat het monument is teruggeplaatst, ik kan u mededelen dat wij, zeer tevreden zijn over het resultaat. Bij deze wil ik u bedanken voor de goede service en het geleverde werk. Ik zie uw factuur tegemoet. Met vriendelijk groet. J. S. – van der K.
 

L. P.
3 jaren geleden Oegstgeest

Goedemiddag, hartelijk dank voor het bericht. Ben vanmiddag even gaan kijken en ziet er keurig uit! Met vriendelijke groet, L. P. 

G. van der E.
3 jaren geleden Hillegom

Goedemiddag Den, de steen is helemaal goed. Bedankt voor het verzorgen. Kan je de rekening mailen zodat we kunnen betalen? Vriendelijke groet, G. van der E.
 

N. A.
3 jaren geleden Heemstede

Goedemorgen mijnheer Sprengers, we hebben in het weekend het mooie monument op het graf van onze man en vader A. gezien. We zijn heel blij met hoe het geworden is, een liefdevolle, warme plek om onze geliefde A. te gedenken..... Graag danken wij u voor de fijne,  warme wijze waarop u met ons mee gedacht heeft. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Vriendelijke groet, N. A.
 

N. R.
3 jaren geleden Lisse
Goedemiddag heer Sprengers, vanmiddag het monument  bekeken. Ziet er prima uit. U kunt de factuur mailen of opsturen. Gr. N. R.
 
E. K.
3 jaren geleden Noordwijkerhout

Hoi Den, ik ga even kijken hoe het er uitziet. Wel fijn dat het vanmiddag gelijk geregeld is dank daarvoor! Mocht ik het toch mooier vinden dat het gelijk komt te liggen, dan laat ik dit nog wel weten. Kan dat ook met M. regelen hoor dan hoeven jullie hier niet voor te komen. Ik hoor het wel als het hartje er is. Nogmaals dank, het steentje is erg mooi geworden! Groet E. 
 

B. A.
3 jaren geleden Nieuw-Vennep

Beste Den, nogmaals dank voor het graveren en terugplaatsen van de steen. Het is zoals we bedacht hebben en jullie hebben het zo ook uitgevoerd. De rekening wordt binnenkort betaald. Hartelijke groet, B. A.
 

J. B.
3 jaren geleden Katwijk

Goedenavond heer Sprengers, wij hebben de steen gezien en zijn tevreden over het resultaat. Met vriendelijke groet, J. B.
 

A. V.
3 jaren geleden Leiden

Goede avond, vandaag ben ik wezen kijken ziet er prima uit. Bedankt. Mvg A. V. 
 

S. H.
3 jaren geleden Haarlem

Goedenavond Den, vanavond gelijk langs het graf gereden, ziet er echt weer top uit! Zo zie je het verschil weer haha, onwijs blij mee!  Bedankt voor je berichtje, Fijne avond en groetjes, S. H. 

D. B.
3 jaren geleden Lisse
Hoi Den, het toeval was dat ik gisteren in Lisse op Duinhof was toen ik je collega's zag aankomen met de glasplaat met de aanvulling van de naam van C. in gouden letters. Het grafmonument is heel mooi geworden en straalt schoonheid door zijn eenvoud uit. Dankjewel! Vriendelijke groet, D.
L. Z.
3 jaren geleden Leimuiden
Goedenavond Miranda, het monument is prachtig geworden. Mijn zussen zijn ook heel blij met het eindresultaat. Wij willen je enorm bedanken voor je inzet, geduld en het meedenken waardoor het niet alleen gelukt is om het monument op tijd geplaatst te krijgen maar ook onze wensen erin te verwerken. Groet, L. Z.
 
S. S.
3 jaren geleden Hillegom

Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S.

H. O.
3 jaren geleden Oegstgeest

Beste Den, goedemorgen. Dank nog voor je bericht vorige week. Door alle drukte binnen mijn bedrijf ben ik nog niet in staat geweest om eerder te reageren. Het grafmonument is erg mooi geworden, zeer waardig en stijlvol. De kleur van de steen en de letters zijn goed op elkaar afgestemd. Wij hebben nu een mooie plek om naar toe te gaan en onze ouders te gedenken. Vriendelijke groet, H. O.
 

R. A.
3 jaren geleden Lisse

Goedemorgen mijnheer Vuijk, hartelijk dank voor uw medewerking. Kom er net vandaan. Ligt er keurig bij. Rest mij u te danken voor de naar 100% tevredenheid verstrekte service gedurende de afgelopen periode. Met vriendelijke groet, R. A.

S. van der V.
3 jaren geleden Amsterdam
Goedemorgen, de steen ziet er super mooi uit. Ben eind van de week wezen kijken en echt helemaal top. Dank jullie wel! Met vriendelijke groet, S. van der V.
 
J. J.-G.
3 jaren geleden IJmuiden

Goedenmiddag meneer Sprengers. Ben vanochtend op Westerveld geweest en wilde u even laten weten dat ik erg blij ben met het resultaat van de steen. Graag zie ik uw rekening tegemoet zodat ik deze kan voldoen. Met veel dank voor de correcte samenwerking, verblijf ik met vriendelijke groet, J. J.-G.

S. V.
3 jaren geleden Haarlem
We wilde even laten weten dat we de steen voor me vader heel erg mooi vinden, precies zoals we t wilde. Heel erg bedankt en ook dat t zo snel gegaan is. Vriendelijke groeten, S. V.
 
A. G.
3 jaren geleden Alphen aan den Rijn
Goedemiddag Jaco, Mijn excuses dat ik geen bericht gestuurd heb. Maar ik ben blij dat het allemaal goed is. En dat Den alles voortreffelijk heeft begeleid. Ook mijn kinderen zijn blij dat ze zo hun vader kunnen gedenken. De factuur is vandaag gekomen en die zal ik overmaken. Goede zaken voor uw bedrijf. Hartelijke groet van A. G.
K. O.
3 jaren geleden Aalsmeer

Goedmorgen, wij vinden het monument voor mijn dochter heel erg mooi! Bedankt voor alle goede adviezen. Ik kom nog een keertje langs voor extra kaarsen. Verder zien we graag uw rekening tegemoet, Met vriendelijke groet, K. O.

M. S.
3 jaren geleden Noordwijkerhout
Vanmiddag hebben wij, A. S., J. S. en ik, het graf bezocht van S. S. Wij vinden het heel mooi geworden. Hartelijk dank hiervoor, vooral namens mijn schoonmoeder. Alles is prima in orde, de rekening kan naar mijn schoonmoeder gestuurd. Met vriendelijke groet, M. S.
J. D.
3 jaren geleden Haarlem
Beste Den, waarschijnlijk zit de vakantie er op voor je. Hopelijk alles goed gegaan. Bij mij ook alles goed. Ben ook een weekje op de motor naar Zwitserland, Italië, en Oostenrijk geweest. Heerlijk! Inmiddels is de Steen ook van A. geplaatst. Ziet er heel mooi uit. We zijn er erg blij mee. En krijgen veel complimenten. En we hebben fijn met U samen gewerkt. Hartelijk dank daar voor. Ik kom gauw nog een keer.
 
E. van E.
3 jaren geleden Rijnsburg

Wij zijn gisteren naar de begraafplaats geweest om te kijken hoe het monument geworden is. Het ziet er prachtig uit. Het voldoet aan alle verwachtingen. Hartelijk dank dat U het snel geplaatst heeft. Met vriendelijke groeten, E. van E.

J. M.
3 jaren geleden Hoofddorp

Gisteren hebben we het monument bekeken. Het ziet er prima verzorgd  uit en is geheel volgens onze verwachting. Dank voor je tips, adviezen en uitvoering! Met vriendelijke groet, J. M.

G. van N.
3 jaren geleden Noordwijkerhout
Gistermiddag wezen kijken naar het grafmonument van mijn familie. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ben er heel blij mee. Mooi vond ik ook dat het net teruggeplaatst is voor 14 juli, de sterfdag van mijn moeder. Met vriendelijke groet, G. van N.   
 
A. S.
3 jaren geleden Leiden

Goedemorgen Den, Dank voor het plaatsen van de mooie omranding en het veranderen van de fundering. Nu is het graf helemaal klaar en door Boot Natuursteen goed verzorgd. We zijn er zeer tevreden mee. De vriendelijke hulp van Miranda, Rob en u zelf heeft ons goed gedaan. Vriendelijke groet, A. S.

R., M. & J.
3 jaren geleden Heemstede

Wij zijn gisteren bij het graf geweest en het ziet er prachtig uit. Jullie hebben heel goed begrepen wat wij voor ogen hadden. Hartelijk dank daarvoor.  Mijn schoonvader gaat nog elke dag naar het graf en was erg geschrokken toen hij daar ineens de steen zag. Wij werden namelijk ‘s middags gebeld Dat jullie het hadden geplaatst en mijn schoonvader was er in de loop van die ochtend al. Maar toen hij van de schrik bekomen was vond hij het wel meteen erg mooi. Nou dit was het dan. We hebben het gedaan zoals we dachten dat H. het mooi zou vinden en samen met jullie is dit naar onze mening gelukt. Bedankt nogmaals. Hartelijke groet, R., M. & J.   

M. van E.
3 jaren geleden Roelofarendsveen

Wij willen jullie enorm bedanken voor de prachtige steen voor onze vader. Wij zijn er heel blij! Bedankt! Met vriendelijke groet, M. van E.

F. S.
3 jaren geleden Nieuw-Vennep

Namens het gezin S. wil ik jou - en je medewerkers - graag bedanken voor alle inzet van de oplevering van het monument voor G. S. Het is een prachtig aandenken geworden. Ook jullie aandacht op momenten dat we het wat extra nodig hadden, is zeer gewaardeerd door ons. Dank daarvoor. 

P. D.
3 jaren geleden Noordwijk
Ik ben vandaag even naar Noordwijk geweest en het is inderdaad erg mooi geworden, precies zoals bedoeld. Ik kreeg een praatje met de mannen van de begraafplaats en Piet merkte op dat de steen met het gras precies de zee en de duinen is. Mooier kan natuurlijk niet dat het idee achter het monument direct duidelijk is. Heel erg bedankt voor alle tijd en aandacht die jullie hieraan besteed hebben, zowel bij mijn bezoeken aan jullie bedrijf als bij de uitvoering! Met vriendelijke groet, P. D.
F. H.
3 jaren geleden Katwijk
We zijn zojuist naar het graf geweest en vinden het echt mooi geworden en zijn er heel blij mee. Hartelijk dank voor het mooie grafmonument. Met vriendelijke groet, F. H.
M. E.
3 jaren geleden Voorschoten
Hartelijk dank voor het doorgeven, ik ben heel benieuwd. Dank voor de prettige samenwerking, Mocht er nog iets zijn dan neem ik contact met jullie op. Met vriendelijke groet, M. E.
J., F. en R.
4 jaren geleden Lisse
Lieve Den, we willen je heel erg bedanken voor je snelle handelen. Jij maakt het voor ons elke keer een stukje makkelijker. Dat deed je 10 jaar geleden en nu weer. Waarvoor dank! Liefs J., F. en R.
H. V.
4 jaren geleden Leiderdorp

Het ziet er prachtig uit. Mooi geworden. We zijn er zojuist geweest. Ik denk dat moeder dit ook prachtig vindt, het past bij haar.

F. van L.
4 jaren geleden IJmuiden

Gister kregen wij uw bericht dat het grafmonument van mevrouw W. van L. is geplaatst op Westerveld een week eerder dan verwacht dus een verrassing! Op dit moment ben ik met mijn vader op bezoek op Westerveld. Wij zijn erg blij! Het ziet er prachtig uit! Het is een nog mooiere plek geworden. Hartelijk dank voor de uitvoering van de werkzaamheden! Met vriendelijke groet ook namens mijn vader en broer!

F. S.
4 jaren geleden Sassenheim

Vanmiddag zijn mijn broer en ikzelf langs geweest bij het monument om te kijken en bloemen langs te brengen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en danken u voor de juiste en toch redelijke snelle aflevering/plaatsing hiervan. 

A. de G.
4 jaren geleden Noordwijkerhout

Beste meneer Sprengers, Het is echt prachtig geworden. Nog mooier dan ik dacht. Ben er heel blij mee dat het graf nu klaar is. Met vriendelijke groet, A. de G.
 

K. S.
4 jaren geleden Katwijk

Vandaag even langs de steen geweest en ik zou even laten weten wat ik ervan vond, dus bij deze; Ziet er helemaal top uit! Dank voor de goede service.

K. de G.
4 jaren geleden Haarlem

Het ziet er prachtig uit!! Ik ben er echt heel tevreden over.

G. S.
4 jaren geleden Sassenheim

Mijn moeder en broer zijn vanmiddag bij mijn vaders graf geweest en vonden de steen heel mooi! Precies zoals we wilden. Dank jullie wel!

F. van Z.
4 jaren geleden Noordwijkerhout

We zijn gisteren bij het monument gaan kijken en het ziet er mooi uit. Precies zoals we gehoopt hadden. Netjes hoe jullie de bloemen, de plantjes en het metaalwerkstuk, die er al stonden, weer een plekje gegeven hebben. Ook onze moeder en de overige familieleden zijn blij met het resultaat.

W. A.
4 jaren geleden Amsterdam

Wij vinden het super fijn dat de steen is terug geplaatst voor de verjaardag van onze vader. Onze complimenten hiervoor!

S. G.
4 jaren geleden Hoofddorp

We zijn net bij het graf geweest en we echt meer dan tevreden. De steen ziet er prachtig uit, hartelijk dank hiervoor.

L. P.
4 jaren geleden Leiden

Dank voor je bericht. Ik ben gelijk even gaan kijken en het ziet er keurig uit! Bedankt voor jullie geweldige service hierin.

V. W.
4 jaren geleden Voorhout

We hebben vandaag even gekeken en het ziet er erg mooi uit. Veel dank dat e.e.a. zo tijdig heeft kunnen plaatsvinden. Wij, en ik neem ook aan de rest van de familie, zijn uitermate tevreden.

L. R.
4 jaren geleden Heemstede

Wij hebben het resultaat gezien en zijn er zeer tevreden mee. Met onze dank voor de goede service en het prettige contact.

L. H.
4 jaren geleden Heemstede

Een woord: prachtig! Dank voor alles. We zijn er een beetje ondersteboven van.

W. S.
4 jaren geleden Warmond

Wat ontzettend fijn dat het toch nog gelukt is het monument te plaatsen!  Wat is het mooi geworden. Namens mijn moeder en zussen hartelijk bedankt voor het meedenken en de tijd die telkens,  door jou en je collega's, geduldig voor ons werd genomen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.

V. V.
4 jaren geleden Leimuiden

Dank voor de goede service en advisering van een mooie gedenkplek van mijn ouders en broer. Ook namens mijn broer R. Wij wensen jou en de medewerkers fijne feestdagen en een goed 2020!

F. S.
4 jaren geleden Noordwijk

Wij hebben samen met de familie het monument bezocht. Allen waren wij er zeer tevreden mee. Bedankt voor jullie inzet.

F. P.
4 jaren geleden Oegstgeest

Afgelopen weekend hebben wij als familie (nabestaanden) het geplaatste monument bewondert. Het voldoet in hoge mate aan, zoals wij het in gedachte hadden. Wij zijn zeer tevreden. Dank hiervoor.

F. F.
4 jaren geleden Ter Aar

Bedankt voor de goede service en het prachtige monument.

F. de G.
4 jaren geleden Nieuw-Vennep

Mijn zus en ik zijn gisteren bij het graf van onze moeder geweest. Het gedenkteken met de glasplaat is precies zoals wij het voor ogen hadden en wij zijn hier dan ook erg blij mee. Wij willen u daarom via deze weg hartelijk bedanken voor alle inspanning.

F. L.
4 jaren geleden Lisse

Zoals beloofd ben ik vanmorgen even gaan kijken naar het eindresultaat. Ik moet zeggen dat we als familie heel tevreden zijn met het monument. Mooie gedenksteen, fraaie ornamenten en vooral goede service, we zijn altijd welkom geweest. Een dikke pluim voor jullie bedrijf dus.

F. D.
4 jaren geleden Almere Buiten
Heel graag wil ik u bedanken voor de uitvoering en plaatsing van het grafmonument voor onze vader. Het ziet er erg mooi en verzorgd uit. Ik, maar ik spreek zeer zeker ook uit naam van de rest van de familie, ben u zeer dankbaar.
F. B.
4 jaren geleden Alphen aan den Rijn

Vanochtend ben ik op het kerkhof geweest en wil graag uw collega’s een compliment maken voor de manier waarop ze het monument geplaatst hebben. Het maakt een keurige en verzorgede indruk en ik ben uiterst tevreden.

D. K.
4 jaren geleden Buitenkaag

Ik had het al gezien gisteren dat de steen was teruggeplaatst. Het ziet er netjes uit. Hartelijk dank voor de snelle service, mijn zus en ik stellen dit erg op prijs. Met vriendelijke groet, D. K.

M. V.
4 jaren geleden Hoofddorp

Zojuist kreeg een foto dat het monument al is terug geplaatst. Fantastisch en ongelofelijk veel dank dat dat zo snel is geregeld. Het ziet er prachtig uit. Voor ons heel erg fijn om de plek weer compleet en zo mooi te hebben. Onze grote dank, ook namens mijn zus

J. P.
5 jaren geleden Leiden

Graag wil ik laten weten dat wij allen zeer tevreden zijn over het resultaat van het grafmonument van mijn vader. Het ontwerp is geworden zoals wij het voor ogen hebben gehad en doet recht aan ieders wensen. Ik wil u bedanken voor de prettige samenwerking, het meedenken en de empathie en het geduld dat u heeft laten zien.

B. K.
5 jaren geleden Amsterdam

Veel dank voor de voortreffelijke afhandeling van het monument van mijn broer. Ook zijn vrouw en kinderen zijn u erg dankbaar.

L. L.
5 jaren geleden Hoofddorp

We zijn gister geweest, het ziet er mooi uit, weer als nieuw. Dank je wel!

D. D.
5 jaren geleden Zwaanshoek

Vanmiddag ben ik bij het monument geweest en ik ben er blij mee, wat een ander gezicht!

H. de B.
5 jaren geleden Roelofarendsveen
Heel netjes verzorgd door Boot Natuursteen uit Lisse. Helemaal volgens afspraak. Wij zijn erg blij met het resultaat, boven verwachting.
K. G.
5 jaren geleden Amsterdam
Top service!!! Ik ben uitstekend begeleid door de heer Vuijk. Niks was hem teveel en alle e-mails werden dezelfde dag nog beantwoord, zelfs in het weekend. Echt iemand die met je meedenkt en waardevolle suggesties heeft. Het uiteindelijke resultaat was perfect. De grafsteen was precies wat we in gedachten hadden en alles was pico bello afgewerkt. Niks op aan te merken. Een professioneel bedrijf die zich aan de afspraken houdt!
L. R.
6 jaren geleden Aalsmeer

Gisteren zijn we gaan kijken op de begraafplaats naar de geplaatste steen. Mijn dochter vond het precies zoals ze het verwacht had. Naar alle tevredenheid dus. De buxus hebben we er in zijn geheel uitgehaald, zodat de steen goed te zien is. We danken u voor de plezierige samenwerking en het mooie eindresultaat. Met vriendelijke geroet, L. R.

H. de L.
6 jaren geleden Hillegom

Graag wil ik laten weten dat wij allen zeer tevreden zijn over het resultaat van het grafmonument van mijn vader, P.W. de L. Het ontwerp is geworden zoals wij het voor ogen hebben gehad en doet recht aan ieders wensen. Ook de plaatsing met het overzetten en de inrichting van de beplanting is naar ieders tevredenheid. Gelukkig is dit nog net na de strenge vorst gebeurd, en niet er vlak voor, ik heb daarom goede hoop dat de planten zullen aanslaan. Ik wil u bedanken voor de prettige samenwerking, het meedenken (ook door de uitvoerder van de inscriptie) en de empathie en het geduld dat u heeft laten zien. Ik ben mij ervan bewust dat dit nodig kan zijn wanneer je te maken krijgt met zoveel verschillende mensen met wensen en ideeën. Met vriendelijke groeten, H. de L. namens de familie

R. L.
6 jaren geleden Heemstede

Ik ben inmiddels op de begraafplaats geweest en ben zeer tevreden over de steen en de plaatsing ervan.

M. P.
6 jaren geleden Noordwijk

Hartelijk dank voor het plaatsen van het grafmonument van mijn man. Het ziet er mooi uit, we zijn er erg tevreden over. Met vriendelijke groet, M. P.

M. B.
6 jaren geleden Noordwijk

Goedemorgen, ik heb de steen gezien en het ziet er weer mooi uit! Onze dank hiervoor! Nogmaals bedankt voor de goede verzorging! Mvg M. B.

M. H.
6 jaren geleden Alphen aan den Rijn

Goeiemorgen Den, hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor het compleet maken van het graf. De witte letters maken de donkere hoek waar het graf ligt lichter. En niet te vergeten ze zijn leesbaar! Namens de familie een vriendelijke groet, M. H.

M. van L.
6 jaren geleden Warmond

Goedemorgen, ik wil u en uw team hartelijk bedanken voor de plaatsing van mijn man's graf in Warmond. Ik ben er zeer tevreden mee. Nogmaals mijn dank voor de fijne samenwerking en de realisatie van het graf monument, Met vriendelijke groeten M. van L.

P. M.
6 jaren geleden Amsterdam

Beste Jaco, de familie is zeer tevreden over het door jullie geleverd grafmonument voor onze moeder. Ook waren we blij dat het nog voor de kerst opgeleverd is geworden. Enig smet(je) was dat Kees het grafmonument van mijn vader was vergeten op te hogen. Ik heb nog geprobeerd contact met hem op te nemen, maar dat is mij niet meer gelukt. Ik dank je voor het meedenken tijdens de afgelopen maanden! Hartelijke groet en een goede jaarwisseling toegewenst. P. M.

M. P.
6 jaren geleden Hillegom

Ontzettend bedankt voor het tijdelijke monumentje. Dit is een geweldige fijne service, zeker zo voor de Feestdagen. Ik wens jullie hele gezellige dagen met allen die jullie lief zijn. Kerstgroet.

K. L.
7 jaren geleden Lisse
Wij willen jullie laten weten dat wij zeer tevreden zijn met de grafsteen. Het is zelfs mooier geworden dan wij hadden verwacht en fijn dat het nog voor de Kerst is geplaatst. Met dank en vriendelijke groeten, K. L.

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Jaco Vuijk adviseur

"In 2013 ben ik gevraagd om te komen werken in een natuursteen bedrijf om grafmonumenten te ontwerpen en adviseren. Ik kwam er al snel achter dat dit vak alles heeft wat ik zoek in werk. Het begeleiden van mensen in een moeilijke periode, ze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn om iemand te gedenken en dit vertalen naar een mooi ontwerp is wat ik sinds begin 2017 doe voor Boot Natuursteen. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met de familie tot een passend grafmonument te komen. Ik doe dit door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp." – Jaco Vuijk, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

Hulp nodig?