logo Boot Natuursteen
Reviews

Reviews

Reacties op door ons geleverde monumenten

Hieronder vindt u de reacties die wij van familie’s die wij hebben geholpen mochten ontvangen. Uiteraard hebben we deze berichten wel geanonimiseerd. Wilt u uw eigen ervaring ook graag delen? Dan kunt u een email sturen naar info@bootgrafmonumenten.nl of een beoordeling achterlaten bij Google Mijn Bedrijf. U kunt daarvoor onderstaande link gebruiken. Om de kwaliteit van de reviews te garanderen dient u voor Google Mijn bedrijf ingelogd te zijn. Voor het inloggen kunt u onder andere uw Gmail account gebruiken.

Schrijf een review op Google
L. Z.
6 maanden geleden Leimuiden
Goedenavond Miranda, het monument is prachtig geworden. Mijn zussen zijn ook heel blij met het eindresultaat. Wij willen je enorm bedanken voor je inzet, geduld en het meedenken waardoor het niet alleen gelukt is om het monument op tijd geplaatst te krijgen maar ook onze wensen erin te verwerken. Groet, L. Z.
 
S. S.
6 maanden geleden Hillegom

Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S.

H. O.
6 maanden geleden Oegstgeest

Beste Den, goedemorgen. Dank nog voor je bericht vorige week. Door alle drukte binnen mijn bedrijf ben ik nog niet in staat geweest om eerder te reageren. Het grafmonument is erg mooi geworden, zeer waardig en stijlvol. De kleur van de steen en de letters zijn goed op elkaar afgestemd. Wij hebben nu een mooie plek om naar toe te gaan en onze ouders te gedenken. Vriendelijke groet, H. O.
 

R. A.
6 maanden geleden Lisse

Goedemorgen mijnheer Vuijk, hartelijk dank voor uw medewerking. Kom er net vandaan. Ligt er keurig bij. Rest mij u te danken voor de naar 100% tevredenheid verstrekte service gedurende de afgelopen periode. Met vriendelijke groet, R. A.

S. van der V.
7 maanden geleden Amsterdam
Goedemorgen, de steen ziet er super mooi uit. Ben eind van de week wezen kijken en echt helemaal top. Dank jullie wel! Met vriendelijke groet, S. van der V.
 
J. J.-G.
7 maanden geleden IJmuiden

Goedenmiddag meneer Sprengers. Ben vanochtend op Westerveld geweest en wilde u even laten weten dat ik erg blij ben met het resultaat van de steen. Graag zie ik uw rekening tegemoet zodat ik deze kan voldoen. Met veel dank voor de correcte samenwerking, verblijf ik met vriendelijke groet, J. J.-G.

S. V.
7 maanden geleden Haarlem
We wilde even laten weten dat we de steen voor me vader heel erg mooi vinden, precies zoals we t wilde. Heel erg bedankt en ook dat t zo snel gegaan is. Vriendelijke groeten, S. V.
 
A. G.
7 maanden geleden Alphen aan den Rijn
Goedemiddag Jaco, Mijn excuses dat ik geen bericht gestuurd heb. Maar ik ben blij dat het allemaal goed is. En dat Den alles voortreffelijk heeft begeleid. Ook mijn kinderen zijn blij dat ze zo hun vader kunnen gedenken. De factuur is vandaag gekomen en die zal ik overmaken. Goede zaken voor uw bedrijf. Hartelijke groet van A. G.
K. O.
8 maanden geleden Aalsmeer

Goedmorgen, wij vinden het monument voor mijn dochter heel erg mooi! Bedankt voor alle goede adviezen. Ik kom nog een keertje langs voor extra kaarsen. Verder zien we graag uw rekening tegemoet, Met vriendelijke groet, K. O.

M. S.
8 maanden geleden Noordwijkerhout
Vanmiddag hebben wij, A. S., J. S. en ik, het graf bezocht van S. S. Wij vinden het heel mooi geworden. Hartelijk dank hiervoor, vooral namens mijn schoonmoeder. Alles is prima in orde, de rekening kan naar mijn schoonmoeder gestuurd. Met vriendelijke groet, M. S.
J. D.
9 maanden geleden Haarlem
Beste Den, waarschijnlijk zit de vakantie er op voor je. Hopelijk alles goed gegaan. Bij mij ook alles goed. Ben ook een weekje op de motor naar Zwitserland, Italië, en Oostenrijk geweest. Heerlijk! Inmiddels is de Steen ook van A. geplaatst. Ziet er heel mooi uit. We zijn er erg blij mee. En krijgen veel complimenten. En we hebben fijn met U samen gewerkt. Hartelijk dank daar voor. Ik kom gauw nog een keer.
 
E. van E.
9 maanden geleden Rijnsburg

Wij zijn gisteren naar de begraafplaats geweest om te kijken hoe het monument geworden is. Het ziet er prachtig uit. Het voldoet aan alle verwachtingen. Hartelijk dank dat U het snel geplaatst heeft. Met vriendelijke groeten, E. van E.

J. M.
9 maanden geleden Hoofddorp

Gisteren hebben we het monument bekeken. Het ziet er prima verzorgd  uit en is geheel volgens onze verwachting. Dank voor je tips, adviezen en uitvoering! Met vriendelijke groet, J. M.

G. van N.
9 maanden geleden Noordwijkerhout
Gistermiddag wezen kijken naar het grafmonument van mijn familie. Ik ben erg tevreden over het resultaat en ben er heel blij mee. Mooi vond ik ook dat het net teruggeplaatst is voor 14 juli, de sterfdag van mijn moeder. Met vriendelijke groet, G. van N.   
 
A. S.
9 maanden geleden Leiden

Goedemorgen Den, Dank voor het plaatsen van de mooie omranding en het veranderen van de fundering. Nu is het graf helemaal klaar en door Boot Natuursteen goed verzorgd. We zijn er zeer tevreden mee. De vriendelijke hulp van Miranda, Rob en u zelf heeft ons goed gedaan. Vriendelijke groet, A. S.

R., M. & J.
9 maanden geleden Heemstede

Wij zijn gisteren bij het graf geweest en het ziet er prachtig uit. Jullie hebben heel goed begrepen wat wij voor ogen hadden. Hartelijk dank daarvoor.  Mijn schoonvader gaat nog elke dag naar het graf en was erg geschrokken toen hij daar ineens de steen zag. Wij werden namelijk ‘s middags gebeld Dat jullie het hadden geplaatst en mijn schoonvader was er in de loop van die ochtend al. Maar toen hij van de schrik bekomen was vond hij het wel meteen erg mooi. Nou dit was het dan. We hebben het gedaan zoals we dachten dat H. het mooi zou vinden en samen met jullie is dit naar onze mening gelukt. Bedankt nogmaals. Hartelijke groet, R., M. & J.   

M. van E.
10 maanden geleden Roelofarendsveen

Wij willen jullie enorm bedanken voor de prachtige steen voor onze vader. Wij zijn er heel blij! Bedankt! Met vriendelijke groet, M. van E.

F. S.
10 maanden geleden Nieuw-Vennep

Namens het gezin S. wil ik jou - en je medewerkers - graag bedanken voor alle inzet van de oplevering van het monument voor G. S. Het is een prachtig aandenken geworden. Ook jullie aandacht op momenten dat we het wat extra nodig hadden, is zeer gewaardeerd door ons. Dank daarvoor. 

P. D.
10 maanden geleden Noordwijk
Ik ben vandaag even naar Noordwijk geweest en het is inderdaad erg mooi geworden, precies zoals bedoeld. Ik kreeg een praatje met de mannen van de begraafplaats en Piet merkte op dat de steen met het gras precies de zee en de duinen is. Mooier kan natuurlijk niet dat het idee achter het monument direct duidelijk is. Heel erg bedankt voor alle tijd en aandacht die jullie hieraan besteed hebben, zowel bij mijn bezoeken aan jullie bedrijf als bij de uitvoering! Met vriendelijke groet, P. D.
F.H.
10 maanden geleden Katwijk
We zijn zojuist naar het graf geweest en vinden het echt mooi geworden en zijn er heel blij mee. Hartelijk dank voor het mooie grafmonument. Met vriendelijke groet, F. H.
M. E.
10 maanden geleden Voorschoten
Hartelijk dank voor het doorgeven, ik ben heel benieuwd. Dank voor de prettige samenwerking, Mocht er nog iets zijn dan neem ik contact met jullie op. Met vriendelijke groet, M. E.
J., F. en R.
11 maanden geleden Lisse
Lieve Den, we willen je heel erg bedanken voor je snelle handelen. Jij maakt het voor ons elke keer een stukje makkelijker. Dat deed je 10 jaar geleden en nu weer. Waarvoor dank! Liefs J., F. en R.
H. V.
11 maanden geleden Leiderdorp

Het ziet er prachtig uit. Mooi geworden. We zijn er zojuist geweest. Ik denk dat moeder dit ook prachtig vindt, het past bij haar.

F. van L.
11 maanden geleden IJmuiden

Gister kregen wij uw bericht dat het grafmonument van mevrouw W. van L. is geplaatst op Westerveld een week eerder dan verwacht dus een verrassing! Op dit moment ben ik met mijn vader op bezoek op Westerveld. Wij zijn erg blij! Het ziet er prachtig uit! Het is een nog mooiere plek geworden. Hartelijk dank voor de uitvoering van de werkzaamheden! Met vriendelijke groet ook namens mijn vader en broer!

F. S.
11 maanden geleden Sassenheim

Vanmiddag zijn mijn broer en ikzelf langs geweest bij het monument om te kijken en bloemen langs te brengen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en danken u voor de juiste en toch redelijke snelle aflevering/plaatsing hiervan. 

A. de G.
11 maanden geleden Noordwijkerhout

Beste meneer Sprengers, Het is echt prachtig geworden. Nog mooier dan ik dacht. Ben er heel blij mee dat het graf nu klaar is. Met vriendelijke groet, A. de G.
 

K. S.
11 maanden geleden Katwijk

Vandaag even langs de steen geweest en ik zou even laten weten wat ik ervan vond, dus bij deze; Ziet er helemaal top uit! Dank voor de goede service.

K. de G.
11 maanden geleden Haarlem

Het ziet er prachtig uit!! Ik ben er echt heel tevreden over.

G. S.
11 maanden geleden Sassenheim

Mijn moeder en broer zijn vanmiddag bij mijn vaders graf geweest en vonden de steen heel mooi! Precies zoals we wilden. Dank jullie wel!

F. van Z.
1 jaar geleden Noordwijkerhout

We zijn gisteren bij het monument gaan kijken en het ziet er mooi uit. Precies zoals we gehoopt hadden. Netjes hoe jullie de bloemen, de plantjes en het metaalwerkstuk, die er al stonden, weer een plekje gegeven hebben. Ook onze moeder en de overige familieleden zijn blij met het resultaat.

W. A.
1 jaar geleden Amsterdam

Wij vinden het super fijn dat de steen is terug geplaatst voor de verjaardag van onze vader. Onze complimenten hiervoor!

S. G.
1 jaar geleden Hoofddorp

We zijn net bij het graf geweest en we echt meer dan tevreden. De steen ziet er prachtig uit, hartelijk dank hiervoor.

L. P.
1 jaar geleden Leiden

Dank voor je bericht. Ik ben gelijk even gaan kijken en het ziet er keurig uit! Bedankt voor jullie geweldige service hierin.

V. W.
1 jaar geleden Voorhout

We hebben vandaag even gekeken en het ziet er erg mooi uit. Veel dank dat e.e.a. zo tijdig heeft kunnen plaatsvinden. Wij, en ik neem ook aan de rest van de familie, zijn uitermate tevreden.

L. R.
1 jaar geleden Heemstede

Wij hebben het resultaat gezien en zijn er zeer tevreden mee. Met onze dank voor de goede service en het prettige contact.

L. H.
1 jaar geleden Heemstede

Een woord: prachtig! Dank voor alles. We zijn er een beetje ondersteboven van.

W. S.
1 jaar geleden Warmond

Wat ontzettend fijn dat het toch nog gelukt is het monument te plaatsen!  Wat is het mooi geworden. Namens mijn moeder en zussen hartelijk bedankt voor het meedenken en de tijd die telkens,  door jou en je collega's, geduldig voor ons werd genomen. Wij zijn erg tevreden over het resultaat.

V. V.
1 jaar geleden Leimuiden

Dank voor de goede service en advisering van een mooie gedenkplek van mijn ouders en broer. Ook namens mijn broer R. Wij wensen jou en de medewerkers fijne feestdagen en een goed 2020!

F. S.
1 jaar geleden Noordwijk

Wij hebben samen met de familie het monument bezocht. Allen waren wij er zeer tevreden mee. Bedankt voor jullie inzet.

F. P.
1 jaar geleden Oegstgeest

Afgelopen weekend hebben wij als familie (nabestaanden) het geplaatste monument bewondert. Het voldoet in hoge mate aan, zoals wij het in gedachte hadden. Wij zijn zeer tevreden. Dank hiervoor.

F. F.
1 jaar geleden Ter Aar

Bedankt voor de goede service en het prachtige monument.

F. de G.
1 jaar geleden Nieuw-Vennep

Mijn zus en ik zijn gisteren bij het graf van onze moeder geweest. Het gedenkteken met de glasplaat is precies zoals wij het voor ogen hadden en wij zijn hier dan ook erg blij mee. Wij willen u daarom via deze weg hartelijk bedanken voor alle inspanning.

Frans. L.
1 jaar geleden Lisse

Zoals beloofd ben ik vanmorgen even gaan kijken naar het eindresultaat. Ik moet zeggen dat we als familie heel tevreden zijn met het monument. Mooie gedenksteen, fraaie ornamenten en vooral goede service, we zijn altijd welkom geweest. Een dikke pluim voor jullie bedrijf dus.

F. D.
1 jaar geleden Almere Buiten
Heel graag wil ik u bedanken voor de uitvoering en plaatsing van het grafmonument voor onze vader. Het ziet er erg mooi en verzorgd uit. Ik, maar ik spreek zeer zeker ook uit naam van de rest van de familie, ben u zeer dankbaar.
F. B.
1 jaar geleden Alphen aan den Rijn

Vanochtend ben ik op het kerkhof geweest en wil graag uw collega’s een compliment maken voor de manier waarop ze het monument geplaatst hebben. Het maakt een keurige en verzorgede indruk en ik ben uiterst tevreden.

D. K.
1 jaar geleden Buitenkaag

Ik had het al gezien gisteren dat de steen was teruggeplaatst. Het ziet er netjes uit. Hartelijk dank voor de snelle service, mijn zus en ik stellen dit erg op prijs. Met vriendelijke groet, D. K.

M. V.
1 jaar geleden Hoofddorp

Zojuist kreeg een foto dat het monument al is terug geplaatst. Fantastisch en ongelofelijk veel dank dat dat zo snel is geregeld. Het ziet er prachtig uit. Voor ons heel erg fijn om de plek weer compleet en zo mooi te hebben. Onze grote dank, ook namens mijn zus

J. P.
2 jaren geleden Leiden

Graag wil ik laten weten dat wij allen zeer tevreden zijn over het resultaat van het grafmonument van mijn vader. Het ontwerp is geworden zoals wij het voor ogen hebben gehad en doet recht aan ieders wensen. Ik wil u bedanken voor de prettige samenwerking, het meedenken en de empathie en het geduld dat u heeft laten zien.

B. K.
2 jaren geleden Amsterdam

Veel dank voor de voortreffelijke afhandeling van het monument van mijn broer. Ook zijn vrouw en kinderen zijn u erg dankbaar.

L. L.
2 jaren geleden Hoofddorp

We zijn gister geweest, het ziet er mooi uit, weer als nieuw. Dank je wel!

D. D.
2 jaren geleden Zwaanshoek

Vanmiddag ben ik bij het monument geweest en ik ben er blij mee, wat een ander gezicht!

H. de B.
2 jaren geleden Roelofarendsveen
Heel netjes verzorgd door Boot Natuursteen uit Lisse. Helemaal volgens afspraak. Wij zijn erg blij met het resultaat, boven verwachting.
K. G.
2 jaren geleden Amsterdam
Top service!!! Ik ben uitstekend begeleid door de heer Vuijk. Niks was hem teveel en alle e-mails werden dezelfde dag nog beantwoord, zelfs in het weekend. Echt iemand die met je meedenkt en waardevolle suggesties heeft. Het uiteindelijke resultaat was perfect. De grafsteen was precies wat we in gedachten hadden en alles was pico bello afgewerkt. Niks op aan te merken. Een professioneel bedrijf die zich aan de afspraken houdt!
L. R.
3 jaren geleden Aalsmeer

Gisteren zijn we gaan kijken op de begraafplaats naar de geplaatste steen. Mijn dochter vond het precies zoals ze het verwacht had. Naar alle tevredenheid dus. De buxus hebben we er in zijn geheel uitgehaald, zodat de steen goed te zien is. We danken u voor de plezierige samenwerking en het mooie eindresultaat. Met vriendelijke geroet, L. R.

H. de L.
3 jaren geleden Hillegom

Graag wil ik laten weten dat wij allen zeer tevreden zijn over het resultaat van het grafmonument van mijn vader, P.W. de L. Het ontwerp is geworden zoals wij het voor ogen hebben gehad en doet recht aan ieders wensen. Ook de plaatsing met het overzetten en de inrichting van de beplanting is naar ieders tevredenheid. Gelukkig is dit nog net na de strenge vorst gebeurd, en niet er vlak voor, ik heb daarom goede hoop dat de planten zullen aanslaan. Ik wil u bedanken voor de prettige samenwerking, het meedenken (ook door de uitvoerder van de inscriptie) en de empathie en het geduld dat u heeft laten zien. Ik ben mij ervan bewust dat dit nodig kan zijn wanneer je te maken krijgt met zoveel verschillende mensen met wensen en ideeën. Met vriendelijke groeten, H. de L. namens de familie

R. L.
3 jaren geleden Heemstede

Ik ben inmiddels op de begraafplaats geweest en ben zeer tevreden over de steen en de plaatsing ervan.

M. P.
3 jaren geleden Noordwijk

Hartelijk dank voor het plaatsen van het grafmonument van mijn man. Het ziet er mooi uit, we zijn er erg tevreden over. Met vriendelijke groet, M. P.

M. B.
3 jaren geleden Noordwijk

Goedemorgen, ik heb de steen gezien en het ziet er weer mooi uit! Onze dank hiervoor! Nogmaals bedankt voor de goede verzorging! Mvg M. B.

M. H.
3 jaren geleden Alphen aan den Rijn

Goeiemorgen Den, hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor het compleet maken van het graf. De witte letters maken de donkere hoek waar het graf ligt lichter. En niet te vergeten ze zijn leesbaar! Namens de familie een vriendelijke groet, M. H.

M. van L.
3 jaren geleden Warmond

Goedemorgen, ik wil u en uw team hartelijk bedanken voor de plaatsing van mijn man's graf in Warmond. Ik ben er zeer tevreden mee. Nogmaals mijn dank voor de fijne samenwerking en de realisatie van het graf monument, Met vriendelijke groeten M. van L.

P. M.
3 jaren geleden Amsterdam

Beste Jaco, de familie is zeer tevreden over het door jullie geleverd grafmonument voor onze moeder. Ook waren we blij dat het nog voor de kerst opgeleverd is geworden. Enig smet(je) was dat Kees het grafmonument van mijn vader was vergeten op te hogen. Ik heb nog geprobeerd contact met hem op te nemen, maar dat is mij niet meer gelukt. Ik dank je voor het meedenken tijdens de afgelopen maanden! Hartelijke groet en een goede jaarwisseling toegewenst. P. M.

M. P.
3 jaren geleden Hillegom

Ontzettend bedankt voor het tijdelijke monumentje. Dit is een geweldige fijne service, zeker zo voor de Feestdagen. Ik wens jullie hele gezellige dagen met allen die jullie lief zijn. Kerstgroet.

K. L.
4 jaren geleden Lisse
Wij willen jullie laten weten dat wij zeer tevreden zijn met de grafsteen. Het is zelfs mooier geworden dan wij hadden verwacht en fijn dat het nog voor de Kerst is geplaatst. Met dank en vriendelijke groeten, K. L.

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Jaco Vuijk adviseur

"In 2013 ben ik gevraagd om te komen werken in een natuursteen bedrijf om grafmonumenten te ontwerpen en adviseren. Ik kwam er al snel achter dat dit vak alles heeft wat ik zoek in werk. Het begeleiden van mensen in een moeilijke periode, ze wegwijs maken in de vele mogelijkheden die er zijn om iemand te gedenken en dit vertalen naar een mooi ontwerp is wat ik sinds begin 2017 doe voor Boot Natuursteen. Het geeft mij voldoening als ik mijn ervaring kan gebruiken om samen met de familie tot een passend monument te komen. Ik doe dit door goed te luisteren naar de wensen en deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp." – Jaco Vuijk, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

Hulp nodig?