logo Boot Natuursteen

Alphen aan den Rijn

Grafsteen of grafmonument plaatsen in Alphen aan den Rijn

Met grote regelmaat komen wij in Alphen aan den Rijn voor het plaatsen van een grafsteen of grafmonument. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de geldende regelgeving en bepalingen van de Oosterbegraafplaats aan de Verlengde Aarkade en de Sint Bonifatius begraafplaats aan de Paradijslaan. We kunnen u dan ook goed aangeven aan welke voorwaarden een grafsteen of grafmonument moet voldoen om te kunnen plaatsen op een van de begraafplaatsen in Alphen aan den Rijn. Binnen de regels en bepalingen die de begraafplaats voorschrijft, zijn we vrij om samen met u een grafsteen of grafmonument te ontwerpen.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Wij adviseren u graag

Boot Natuursteen heeft ruim 100 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van grafstenen en grafmonumenten. In onze showtuin, welke 7 dagen per wijk vrij toegankelijk is, hebben wij een ruime sortering klassieke en eigentijdse monumenten staan. Daarnaast kunnen wij samen met u een uniek monument ontwerpen die aansluit bij uw wensen en past bij de overledene. U kunt altijd vrijblijvend langs komen of contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid u te informeren over de mogelijkheden van het plaatsen van een grafsteen of grafmonument op een van de begraafplaatsen in Alphen aan den Rijn.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Den Sprengers adviseur

"Als kleine jongen ging ik al vaak bij mijn vader kijken op de steenhouwerij, hij is 60 jaar werkzaam geweest bij Boot natuursteen. Ik ben in 1986 gestart in de productie en ben daar op verschillende afdelingen 12 jaar werkzaam geweest. Na een uitstap van 10 jaar in een sportwinkel ben ik inmiddels alweer 11 jaar werkzaam als adviseur grafmonumenten. Het is voor mij iedere keer weer een uitdaging om een familie in moeilijke tijden zo goed mogelijk te ondersteunen en ze te helpen waar mogelijk. Dit om tot een mooi ontwerp te komen en het proces van eerste ontmoeting tot aan de plaatsing van de grafsteen vlekkeloos te laten verlopen." – Den Sprengers, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?