logo Boot Natuursteen

Alphen aan den Rijn

Grafsteen of grafmonument plaatsen in Alphen aan den Rijn

Met grote regelmaat komen wij in Alphen aan den Rijn voor het plaatsen van een grafsteen of grafmonument. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van de geldende regelgeving en bepalingen van de Oosterbegraafplaats aan de Verlengde Aarkade en de Sint Bonifatius begraafplaats aan de Paradijslaan. We kunnen u dan ook goed aangeven aan welke voorwaarden een grafsteen of grafmonument moet voldoen om te kunnen plaatsen op een van de begraafplaatsen in Alphen aan den Rijn. Binnen de regels en bepalingen die de begraafplaats voorschrijft, zijn we vrij om samen met u een grafsteen of grafmonument te ontwerpen.

Alvast oriënteren en inspiratie opdoen?

Wij adviseren u graag

Boot Natuursteen heeft ruim 100 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van grafstenen en grafmonumenten. In onze showtuin, welke 7 dagen per wijk vrij toegankelijk is, hebben wij een ruime sortering klassieke en eigentijdse monumenten staan. Daarnaast kunnen wij samen met u een uniek monument ontwerpen die aansluit bij uw wensen en past bij de overledene. U kunt altijd vrijblijvend langs komen of contact met ons opnemen. Wij zijn graag bereid u te informeren over de mogelijkheden van het plaatsen van een grafsteen of grafmonument op een van de begraafplaatsen in Alphen aan den Rijn.
Maak een vrijblijvende afspraak

Ons team staat voor u klaar

Boot Grafmonumenten - Miranda Hensen adviseur

"Het uitzoeken van een grafmonument is niet altijd makkelijk. Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp, de stijl en materialen. Stap voor stap neem ik alle details van de grafsteen met u door en ontwerpen we samen een mooi en passend grafmonument. Al bijna 20 jaar adviseer ik families over grafmonumenten. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er van overtuigd dat ik u naar alle tevredenheid kan helpen. Het geeft mij voldoening om families op deze manier bij te staan. Ik ben zeer precies en zorg er dan ook voor dat alles administratief goed verwerkt wordt. Ook handel ik de vergunningsaanvraag bij de begraafplaats voor u af. Ik ben een echte duizendpoot en zorg dat alles perfect verloopt." – Miranda Hensen, adviseur

Kan ik u helpen?

Stel uw vraag Bel 0252 - 413 308

C. M.

"Goedemorgen Jaco, wij zijn gisterenmiddag al wezen kijken en zijn zeer tevreden met het resultaat. Inderdaad zoals jij al zei is de inkleuring van de letters beter. Ook de hele afhandeling en het netjes achterlaten van steen en graf is ons goed bevallen. Dank namens ons. Groet, C. M."

I. L.

"Hallo, veel dank aan Miranda voor al haar hulp, steun en geduld. Echt geweldig. Ook dank aan de zeer vriendelijke man die afgelopen zaterdag de steen heeft geplaatst. En dank aan de makers van de steen, we zijn er erg blij mee. Groetjes, I. L."

S. S.

"Beste Den, het monument ziet er echt prachtig uit! Precies zoals ik voor ogen had, misschien zelfs nog mooier! De pebbles zien er in deze kleur ook fantastisch uit zo bij deze kleur steen. Dat is heel erg attent van u, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groeten, S. S."

Hulp nodig?